OnlyFans
Saved Read later
Deel dit bericht

(Foto’s) Dit is de oprichter en schatrijke man achter OnlyFans

We hebben allemaal van adult-website OnlyFans gehoord, maar weten jullie ook wie de grote man achter deze spraakmakende website is? Na het lezen van dit artikel wel, want wij hebben zijn naam én zijn Instagram-account gevonden. De beste man die achter dit populaire platform zit is de Britse Tim Stokely, en hij is schatrijk.

Het succes achter OnlyFans

Tim Stokely kwam in 2016 op het briljante idee om een platform op te richten waarbij iemand tegen betaling van een maandelijks bedrag toegang kan krijgen tot (adult) content van een ander. De zogeheten ‘fans’ betalen een bedrag voor het bekijken van beeldmateriaal dat een zogeheten content creator op het platform is gezet. In de afgelopen jaren is OnlyFans uitgegroeid tot een dienst waar maar liefst 130 miljoen mensen gebruik van maken.

Tim Stokely is de grote man achter OnlyFans, maar het platform is echter niet meer van hem. Hij verkocht het toen OnlyFans floreerde tijdens de coronacrisis. Sekswerkers konden toen maar moeilijk brood op de plank krijgen, en zochten hun heil in alternatieven. Het platform van Stokely bood uitkomst, waardoor het wereldwijd razend populair werd. Vele influencers zijn miljonair geworden door het gebruik van OnlyFans.

Bekijk ook:
Zo krijg jij de perfecte respons op je direct mailing campagne!

Tim Stokely neemt het ervan

Hij verkocht het platform voor 150 miljoen dollar aan de succesvolle Oekraïens-Amerikaanse zakenman Leonid Radvinsky. Laatsgenoemde casht pas echt met OnlyFans, in 2021 kon hij een winst van maar liefst 433 miljoen in de papieren zetten. Tim Stokely heeft echter geen spijt van de verkoop. We kunnen op zijn Instagram-account zien dat de Brit het er lekker van neemt.

We zien hem feestvieren in dure maatpakken, terwijl hij zich op tropische eilanden laat omringen door de mooiste vrouwen. Met 150 miljoen op de bank kan hij dit nog wel even volhouden. We weten niet of hij nog geld verdient met andere zaakjes. We weten wel dat hij elke ochtend een auto kan kiezen die bij de kleur van zijn outfit past. Tim Stokely heeft het prima voor elkaar, en leeft de droom van vele mannen.

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.