in , ,

CoolCool

Top 10 meest illegaal gedownloade series in 2020

Welke series werden in 2020 volop gedownload?

Elk jaar worden er veel series gedownload, en dat was in 2020 niet anders. In deze top 10 geven we het overzicht van de tien meest illegaal gedownloade series!

10. The Flash

The Flash wordt al jaren veel illegaal gedownload, maar de serie lijkt de laatste jaren aan populariteit in te boeten. In 2018 stond de Flash nog op de tweede plek in de top 10 van meest illegaal gedownloade series, in 2019 zakte de serie over de snelle superheld naar de zevende plek en in 2020 moet The Flash genoegen nemen met de tiende plek. In 2021 lijkt de race daarmee afgelopen te zijn voor Barry Allen.

Bekijk hieronder de trailer van het zevende seizoen van The Flash:

9. Arrow

Waar The Flash dit jaar dus minder populair was, steeg juist de populariteit van Arrow een beetje. Vorig jaar stond Arrow nog op de tiende plek in de top 10 van meest illegaal gedownloade series, in 2020 heeft de serie over de groene superheld een plekje gewonnen.

Bekijk hieronder de trailer van het achtste seizoen van Arrow:

8. The Outsider

The Outsider was dit jaar voor het eerst te zien op HBO, maar werd ook volop gedownload door andere kijkers. De serie, gebaseerd op een verhaal van Stephen King, staat daardoor op de achtste plek in de top 10 meest illegaal gedownloade series.

Bekijk ook:
Welke coalities zijn er mogelijk? Vijf mogelijke varianten uitgelicht

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van The Outsider:

7. The Walking Dead

The Walking Dead is al jaren terug te vinden in de top 10 meest illegaal gedownloade series, maar ook deze serie is tegenwoordig wat minder populair dan vroeger. De zombieserie van AMC was jaren geleden vaak terug te vinden in de top drie, stond in 2018 zelfs op de eerste plek, maar moet vandaag de dag genoegen nemen met een zevende notering.

Bekijk hier de trailer van het tiende seizoen van The Walking Dead:

6. Rick and Morty

De avonturen van Rick en Morty vielen dit jaar beter in smaak bij de kijkers. De animatieserie staat dit jaar op de zesde plek in de top 10 meest illegaal gedownloade series in 2020, vorig jaar moest Rick and Morty het nog doen met een achtste notering.

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van Rick and Morty:

5. Star Trek: Picard

Een nieuw gezicht in de top 10 meest illegaal gedownloade series is Star Trek: Picard. De serie kwam begin 2020 uit en telt pas één seizoen. De Star Trek serie vertegenwoordigd hiermee, samen met The Outsider, de enige twee nieuwe series in de top 10. Star Trek: Picard eindigde dit jaar op de vijfde plek.

Bekijk ook:
Poll: Hoop je dat de avondklok wordt opgeheven?

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Star Trek: Picard:

4. Vikings

Waar Picard voor het eerst in deze top 10 staat, is Vikings juist een bekend gezicht. De serie over Ragnar Lodbrok en zijn nazaten is al jaren populair onder de illegale downloaders, en dat is in 2020 niet veranderd. Vikings staat dit jaar op de vierde plek in de top 10, een plekje hoger dan in 2019.

Bekijk hier de trailer van het laatste seizoen van Vikings:

3. Westworld

Jarenlang werd Westworld maar weinig gedownload. In 2016 stond de serie voor het laatst in de top 10 van meest illegaal gedownloade series, maar in de daaropvolgende jaren was de serie nergens te bekennen. Daar kwam in 2020 verandering in, doordat er weer een nieuw seizoen was verschenen. Fans zaten daar duidelijk op te wachten, want de serie stoomde gelijk door naar de derde plaats in de top 10.

Bekijk ook:
De top 10 meest ongezonde snacks

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Westworld:

2. The Boys

De donkere superheldenserie The Boys is de hoogste nieuwkomer in deze lijst. De AmazonPrime serie wist uit het niets de tweede plek te bemachtigen in de top 10 meest illegaal gedownloade series.

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van The Boys:

1. The Mandalorian

De meest illegaal gedownloade serie in 2020 is The Mandalorian. De serie volgt daarmee Game of Thrones op, die jarenlang zeer populair was onder de downloaders. Vorig jaar was The Mandalorian al goed voor een derde notering, maar dit jaar werd geen andere serie zovaak gedownload als de Star Wars spinoff. Misschien heeft dat iets te maken met Baby Yoda?

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Mandalorian:

Meer over series:

Wil je meer lezen over series? Dan hebben we de volgende aanraders voor je:

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

pierre carding overleden

Modeontwerper Pierre Cardin (98) overleden

Bitcoin in 2021, het jaar met nog meer koers records?