blank

Spider-Man: No Way Home – Trailer

0 Shares

Spider-Man fans opgelet! De eerste trailer van Spider-Man: No Way Home is verschenen! De trailer ziet er veelbelovend uit en is in de onderstaande video te zien. Ga jij de nieuwe Spider-Man film straks kijken?

Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man is de identiteit van de superheld niet langer geheim. Aan het eind van de film Spider-Man: Far From Home werd zijn identiteit onthuld door de slechterik Mysterio en in de nieuwe film Spider-Man: No Way Home moet Peter Parker omgaan met deze schokkende plottwist. Dat is echter niet het enige probleem van Parker, want hij wordt ook nog eens (onterecht) beschuldigd van de moord op Mysterio. Het leven van Peter Parker staat dus volledig op zijn kop, maar gelukkig heeft hij genoeg super connecties om daar iets aan te doen. Hij vraagt daarom Dr. Strange om hulp. Die probeert Parker te helpen met een krachtige spreuk, maar dat blijkt al snel meerdere onvoorziene gevolgen te hebben.

De trailer van Spider-Man: No Way Home is in de onderstaande video te zien:

Spider-Man: No Way Home cast

Spider-Man: No Way Home is de derde Spider-Man film met Tom Holland in de hoofdrol. In de film wordt de acteur bij gestaan door oude bekenden zoals Zendaya, Jon Favreau, Marisa Tomei en Tony Revolori. Ook deze Spider-Man film bevat weer andere bekende gezichten uit het Marvel universum. Zo heeft dit keer Benedict Cumberbatch – die de rol van Dr. Strange speelt – een belangrijk aandeel in de derde film.

Spider-Man: No Way Home bevat daarnaast ook heel wat bekende gezichten van eerdere generatie Spider-Man films. In de trailer kan je bijvoorbeeld zien dat Alfred Molina weer terugkeert als de slechterik Otto Octavius en ook Willem Dafoe lijkt weer in de huid van de Green Goblin te kruipen. Dafoe was de slechterik in de eerste Spider-Man uit 2002 en Molina was te zien in Spider-Man 2 uit 2004. Daarnaast zullen ook J.K. Simmons en Jamie Foxx weer terugkeren in Spider-Man: No Way Home.

Bekijk ook:
Deze Marvel films verschijnen er in de komende jaren

Nog meer Spider-Mannen?

In Spider-Man: No Way Home moet Peter Parker het dus opnemen tegen slechteriken uit eerdere films, maar het kan goed zijn dat hij daarbij hulp krijgt van “zichzelf”. Er gaan namelijk al tijden geruchten rond dat ook Tobey Maguire en Andrew Garfield onderdeel uitmaken van de cast. Maguire was te zien als Peter Parker in de eerste drie Spider-Man films en Garfield speelde dezelfde rol in de twee films daarna. Die geruchten zijn nog niet bevestigd, maar in het weekend werd er op social media een foto gedeeld waarin beide heren in Spider-Man kostuum te zien zijn. De foto is hieronder te zien:

Wanneer verschijnt Spider-Man: No Way Home in de bioscopen?

Het duurt nog even voordat Spider-Man: No Way Home in de bioscopen verschijnt. De releasedatum staat namelijk gepland op 16 december van dit jaar. Dat is nog even wachten, maar dan heb je wel gelijk een leuke film voor de kerstvakantie!

Ondertussen kunnen fans van Marvel ook nog genieten van andere superheldenfilms. Zo verschijnt op 3 september de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscopen. En op 3 november staat de première van Eternals op de planning. Genoeg te zien dus!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.