Spider-Man: No Way Home - Trailer 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Spider-Man: No Way Home – Trailer

Spider-Man fans opgelet! De nieuwe trailer van Spider-Man: No Way Home is verschenen! De trailer ziet er veelbelovend uit en is in de onderstaande video te zien. Ga jij de nieuwe Spider-Man film straks kijken?

Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man is de identiteit van de superheld niet langer geheim. Aan het eind van de film Spider-Man: Far From Home werd zijn identiteit onthuld door de slechterik Mysterio en in de nieuwe film Spider-Man: No Way Home moet Peter Parker omgaan met deze schokkende plottwist. Dat is echter niet het enige probleem van Parker, want hij wordt ook nog eens (onterecht) beschuldigd van de moord op Mysterio.

Het leven van Peter Parker staat dus volledig op zijn kop, maar gelukkig heeft hij genoeg super connecties om daar iets aan te doen. Hij vraagt daarom Dr. Strange om hulp. Die probeert Parker te helpen met een krachtige spreuk, maar dat blijkt al snel meerdere onvoorziene gevolgen te hebben. De spreuk zorgt namelijk voor een breuk in het multiverse, waardoor er allerlei slechteriken uit andere universums naar de wereld van Peter komen. En dat is nou niet bepaald de bedoeling!

De trailer van Spider-Man: No Way Home is in de onderstaande video te zien:

Eerder verscheen ook deze teaser van de nieuwe Spider-man film:

Spider-Man: No Way Home cast

Spider-Man: No Way Home is de derde Spider-Man film met Tom Holland in de hoofdrol. In de film wordt de acteur bij gestaan door oude bekenden zoals Zendaya, Jon Favreau, Marisa Tomei en Tony Revolori. Ook deze Spider-Man film bevat weer andere bekende gezichten uit het Marvel universum. Zo heeft dit keer Benedict Cumberbatch – die de rol van Dr. Strange speelt – een belangrijk aandeel in de derde film.

Spider-Man: No Way Home bevat daarnaast ook heel wat bekende gezichten van eerdere generatie Spider-Man films. In de trailer kan je bijvoorbeeld zien dat Alfred Molina weer terugkeert als de slechterik Otto Octavius en ook Willem Dafoe lijkt weer in de huid van de Green Goblin te kruipen. Dafoe was de slechterik in de eerste Spider-Man uit 2002 en Molina was te zien in Spider-Man 2 uit 2004. Daarnaast zullen ook J.K. Simmons en Jamie Foxx weer terugkeren in Spider-Man: No Way Home.

Bekijk ook:
Deze Marvel films verschijnen er in de komende jaren

Nog meer Spider-Mannen?

In Spider-Man: No Way Home moet Peter Parker het dus opnemen tegen slechteriken uit eerdere films, maar het kan goed zijn dat hij daarbij hulp krijgt van “zichzelf”. Er gaan namelijk al tijden geruchten rond dat ook Tobey Maguire en Andrew Garfield onderdeel uitmaken van de cast. Maguire was te zien als Peter Parker in de eerste drie Spider-Man films en Garfield speelde dezelfde rol in de twee films daarna. Die geruchten zijn nog niet bevestigd, maar eerder werd er op social media een foto gedeeld waarin beide heren in Spider-Man kostuum te zien zijn. De foto is hieronder te zien:

Wanneer verschijnt Spider-Man: No Way Home in de bioscopen?

Het duurt niet lang meer voordat Spider-Man: No Way Home in de bioscopen verschijnt. De releasedatum staat namelijk gepland op 17 december van dit jaar. Dat is nog even wachten, maar dan heb je wel gelijk een leuke film voor de kerstvakantie!

Ondertussen konden fans van Marvel ook nog genieten van andere superheldenfilms. Zo verscheen op 3 september de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscopen. En op 3 november ging Eternals in première.

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.