Dit gebeurt er als je wordt ingeslikt door een walvis 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit gebeurt er als je wordt ingeslikt door een walvis

Misschien heb je van Jona gehoord. Deze jongen werd volgens een bijbelverhaal opgeslokt door een walvis en bleef daar drie dagen logeren. Of het verhaal van Pinokkio, die na een lange zoektocht zijn vader terugvond in de buik van een gigantische walvis. Maar wat deden ze daar? Geppetto stak een kaarsje aan en doodde de tijd met het vangen van vis. Uiteindelijk ontsnapte hij en zijn houten poppenzoon door een vuurtje te stoken en het zeedier te laten niezen.

Maar er zijn ook verhalen over mensen die echt zijn opgeslokt door een walvis. Aan de geloofwaardigheid valt te twijfelen, maar feit is dat een mens met gemak in zijn geheel doorgeslikt kan worden door een walvis. Maar wat als dat gebeurt? Zou je het overleven? Kan je rondjes lopen door zijn binnenste? In deze video wordt uitgelegd wat er gebeurt als je wordt ingeslikt door een walvis. Enjoy!

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.