Deze producten brengt Apple in 2022 nog uit 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze producten brengt Apple in 2022 nog uit

Onder leiding van respectievelijk Steve Jobs en Tim Cook heeft Apple een indrukwekkende groei doorgemaakt. Een groei die onder meer aan de continu lancering van nieuwe producten te danken is.

Ook in 2022 komt Apple weer met nieuwe producten op de proppen. Enkele tech producten die al door Apple aangekondigd zijn, vind je hieronder.

Apple MacBook Air & MacBook Pro 13”

In juni 2022 kwam Apple met een langverwachte update over de nieuwe MacBooks. Het merk gaf daarbij aan dat er twee nieuwe modellen op de markt komen. Ten eerste de Apple MacBook Air; een nieuwe laptop met de nieuwe M2 Chip en een 13,6 inch beeldscherm. Deze nieuwe laptop wordt in 4 kleuren aangeboden.

Daarnaast komt Apple ook met een nieuwe MacBook Pro op de proppen. Deze laptop heeft een beeldschermdiagonaal van 13 inch, beschikt eveneens over de nieuwe M2 chip en beschikt over maar liefst 4 USB poorten. Met dank aan de nieuwe M2 chip kun je tot 1,4 keer sneller een video bewerken op deze laptop, in vergelijking met een Apple MacBook met een M1 chip.

iPhone 14

In de afgelopen jaren is het hard gegaan met de iPhones. Apple is keer op keer met nieuwe producten op de markt gekomen én doet dit in 2022 wederom. In 2022 komt Apple namelijk met de iPhone 14 op de markt. Een geheel nieuwe smartphone in de lijn van dit merk, waarbij ook deze smartphone weer over de nodige innovatieve features gaat beschikken.

Bekijk ook:
Elektrische step kopen? Dit zijn de wetten en regels

Zo heeft Apple al aangekondigd dat de iPhone 14 over een nieuwe chip gaat beschikken. Deze nieuwe chip zou een stuk sneller zijn dan de chips die op dit moment gebruikt worden. Het is echter nog niet zeker of in de reguliere versie van de iPhone 14 ook de nieuwe chip gebruikt wordt. Wel is het zeker dat dit in de iPhone 14 Pro gedaan wordt.

Net zoals bij de vorige modellen kiest Apple voor meerdere modellen binnen deze serie. De iPhone 14 is het standaardmodel, terwijl de iPhone 14 Pro als de grotere broer gezien kan worden. letterlijk en figuurlijk.

Ook heeft Apple al aangekondigd dat de iPhone 14 in meerdere kleuren uitgebracht gaat worden. Je zou moeten kunnen kiezen tussen zwart, wit, blauw, rood en paars. Indien je de iPhone 14 Pro wilt bestellen, kun je dit in het grafiet, goud, zilver of paars doen. Bij beide modellen heeft Apple dus voor een ander kleurenpalet gekozen.

Bekijk ook:
De 5 beste babyfoons met camera van dit moment

Apple Watch Series 8

Niet alleen de iPhone wordt van een upgrade voorzien, maar ook de Apple Watch. Jaren geleden werd het eerste slimme horloge door Apple uitgegeven, waarna deze horloges al snel erg populair worden. De Apple Watch Series 8 lijkt het volgende succesmodel te worden.

Deze smartwatch heeft naar verluidt ‘gewoon’ hetzelfde design als de Apple Watch Series 7. Wel wordt dit nieuwe model, naar verwachting, in twee of drie formaten gelanceerd. Het gaat hierbij waarschijnlijk om de maten 41 mm en 45 mm. Mogelijk komt er ook een nóg grotere maat, maar dit kan niet met zekerheid gesteld worden.

Het is de verwachting dat de Series 8 over de nodige nieuwe functies beschikt. Zo gaan er verhalen rond dat deze nieuwe smartwatch uitgevoerd wordt met een temperatuursensor. Ook zou er een bloeddrukmeter ingebouwd worden, evenals tal van andere gezondheidsfuncties. Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog eventjes afwachten. Er doen namelijk de verhalen de rondte dat Apple problemen heeft om deze nieuwe functies nú al te implementeren.

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.