Welke smartwatch past het best bij mij? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Welke smartwatch past het best bij mij?

Vandaag de dag zijn we met z'n allen flink aan het sporten. Maar daar blijft het niet meer bij. We willen zien hoe goed we het doen en of er ook verbetering in zit. Helemaal terecht natuurlijk. Met een smartwatch met sportfunctie heb je de mogelijkheid om jezelf continue te blijven verbeteren. Maar wat is nou een goed sporthorloge en welke is nou het beste voor jou?

Veel keuze op het gebied van sporthorloges

Het zal je vast niet zijn ontgaan. Er is ontzettend veel keuze op het gebied van smartwatches met een sportfunctie. Tal van bekende elektronicamerken zitten op deze markt en willen jou er van overtuigen dat hun horloge echt de allerbeste is. Maar welk horloge de allerbeste in jouw situatie is, is niet door de fabrikanten te kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een smartwatch die er ook echt uitziet als een horloge? Of heb je liever een soort van armband om je pols?

Bekijk ook:
Het beste sporthorloge; een top 5!

Een smartwatch is de nieuwe standaard

Vroeger had men mooie en dure horloges om, simpelweg om de tijd op te kunnen bekijken. Vandaag de dag is dat toch nét even anders. Want met een smartwatch kun je niet alleen sporten. Op de meeste slimme horloges kun je zelfs je mail bekijken, je boodschappen betalen en ook nog eens bellen. Doordat de technologie zich steeds verder blijft ontwikkelen, is inmiddels wel duidelijk dat je straks nóg meer kan met dat kleine dingetje op je pols.

Met welke smartwatch kan ik gaan sporten?

Niet elke smartwatch heeft een sportfunctie, of wellicht is deze functie erg beperkt. Maar er zijn ontzettend veel horloges die deze functies wel hebben. Zoals op de website van OTTO is te zien heeft onder andere Apple zich vanaf het begin ingezet op deze functies in haar smartwatches. Met speciale work-out applicaties die standaard zijn geïnstalleerd en een keuze uit tal van te downloaden applicaties zit het vast en zeker wel goed. Jouw sport komt altijd wel ergens naar voren in één van de apps. Naast Apple zijn ook Samsung, Garmin, Fitbit & Huawei goed op weg om door te gaan als ideale smartwatches om mee te sporten.

Welke smartwatch past het best bij mij? 14

Maar welke moet ik dan kiezen?

Het is natuurlijk niet te bepalen voor ons welk horloge je zou moeten kiezen. Wel kunnen we je aanraden om je gewoon goed in te lezen op de productpagina's van de desbetreffende producten of om het na te vragen in een elektronicazaak. Vaak kun je zowel online als offline de antwoorden op jouw vragen wel vinden. Maar laten we heel eerlijk zijn, het uiterlijk van het horloge is ook ontzettend belangrijk. Om je zoektocht dus extra gemakkelijk te maken raden we je gewoon aan om eerst eens te kijken naar de modellen die er zijn.

Bij OTTO vindt je een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van smartwatches. Kies gewoon eerst een stuk of tien horloges uit op basis van het uiterlijk. Heb je een aantal horloges gevonden die je mooi vindt? Bekijk dan eens de specificaties van het horloge en vergelijk deze met de andere horloges.

Bekijk ook:
Samsung Galaxy Fit 2 – Activity tracker review

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.