Derksen en Van der Gijp stellen nieuwe presentatrice voor aan Talpa 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Derksen en Van der Gijp stellen nieuwe presentatrice voor aan Talpa

Dat er bonje is geweest rondom het trio van VI mag duidelijk zijn. Beide Johan Derksen en René van der Gijp hebben laten weten dat zij geen toekomst meer zien in het programma in dezelfde opstelling. Dat zij nu voorgesteld hebben aan Talpa om een nieuwe presentatrice voor Genee in de plaats te zetten heeft deze statement nog duidelijker gemaakt.

Nieuwe presentatrice Veronica Inside

Het duo heeft voorgesteld dat het programma door zou gaan met Hélène Hendriks als nieuwe presentatrice van Veronica Inside. Volgens Derksen is het honderd procent zeker dat zij niet meer zullen terugkeren zolang Genee het programma nog zou presenteren. Zij vinden dat hij het programma heeft opgeblazen en de authenticiteit heeft vernield.

VI racisme uitzending

Het begon allemaal met een uitspraak van Derksen over Akwasi. Genee laat een foto van Akwasi zien waarop de mannen een uitspraak doen. Toen liep het in de media al uit de hand. Drie dagen later is er een speciale VI uitzending waarin er even niet over voetbal wordt gepraat, maar puur over racisme. Er is hier van alles misgegaan waar Derksen en Van der Gijp het niet mee eens waren. Ze vonden het vooral achterbaks hoe Genee tijdens de normale uitzendingen net zo hard meedeed, maar tijdens de racisme uitzending deed alsof hij een goedheiligman was.

Bekijk ook:
5 zwemsporten die je verbaasd zullen laten staan

Komen de mannen van Veronica Inside dan nooit meer samen?

Het is niet uitgesloten dat de mannen nog als trio zullen verschijnen op televisie. Derksen en Van der Gijp laten wel weten dat het wel uitgesloten is dat zij als trio bij Veronica Inside zullen verschijnen. Zij willen best nog in een programma verschijnen met Genee, maar in een andere opstelling.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.