in

CoolCool OMGOMG

Johan Derksen maakt gevaarlijke uitspraak over Turkije

Tijdens Veronica Inside maakte Johan Derksen een gevaarlijke uitspraak over Turkije. Dit heeft als gevolg dat hij na iedere uitzending van het programma door de bewaking van Talpa naar de snelweg wordt begeleid. 

„Ik had vorig jaar iets gezegd over een Feyenoordspeler die in Nederland is geboren, maar als international voor Turkije heeft gekozen”, aldus Johan Deksen. „Ik vond dat gek. Zijn ouders zijn volgens mij niet ooit naar Nederland gekomen omdat Turkije hen zoveel te bieden had. Die jongen heeft hier zijn opleiding gehad. Heeft hier geprofiteerd van de sociale omstandigheden en kiest tóch voor Turkije.”

De dag na bovenstaande uitspraak kwamen er bedreigingen binnen, maar aangifte heeft Johan niet gedaan. Nuchter als altijd heeft hij geen aangifte gedaan en maakt hij zich niet te druk. „In Grolloo laat ik gewoon elke dag de hond uit. Dus als die Turken willen, kunnen ze me liquideren wanneer ze willen. Bang ben ik niet. Dan moet je niet meer aan zo’n tafel gaan zitten. Ik laat mijn leven daar niet echt door beïnvloeden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

eikenprocessierupsen

Veel rupsen dankzij zachte winter

IKEA met je lief? Knallende ruzie!