fox sports ziggo samenwerking
joeppoulssen/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

FOX Sports en Ziggo verlengen toch samenwerking

Het was nog even spannend of we het volgende voetbalseizoen wel konden kijken via Ziggo. Eerder was er nog een discussie gaande tussen FOX Sports en Ziggo over het bedrag wat betaald moest worden. Ziggo had daarbij laten weten dat de kans aanwezig was dat de FOX Sports kanalen op zwart zouden gaan.

Samenwerking FOX Sports en Ziggo verlengd

Ze blijken er nu toch samen uitgekomen te zijn. FOX Sports zal wel tientallen miljoenen minder gaan ontvangen dan zij in eerste instantie geëist hadden. Toch is Ziggo niet de grootste winnaar hier, maar de klanten van Ziggo. Het is nu namelijk zo dat alle klanten met minimaal een Ziggo TV Start of TV Standaard abonnement tot het eind van 2020 gratis FOX Sports 1 kunnen kijken. Dat zijn ruim 90% van de abonnees.

Conflict Ziggo en FOX Sports

Eerder dit jaar zaten de twee partijen nogal ver van elkaar vandaan wat betreft het geld wat betaald moest worden. FOX Sports wou meer dan honderd miljoen ontvangen, terwijl Ziggo niet bereid was om meer dan vijftig miljoen te betalen. Ziggo had toen al gemeld dat de zenders van FOX Sports desnoods op zwart zouden gaan waarbij de live uitzendingen niet beschikbaar zouden zijn. Samenvattingen zouden nog wel uitgezonden worden.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

902

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.