fox sports ziggo samenwerking

FOX Sports en Ziggo verlengen toch samenwerking

0 Shares

Het was nog even spannend of we het volgende voetbalseizoen wel konden kijken via Ziggo. Eerder was er nog een discussie gaande tussen FOX Sports en Ziggo over het bedrag wat betaald moest worden. Ziggo had daarbij laten weten dat de kans aanwezig was dat de FOX Sports kanalen op zwart zouden gaan.

Samenwerking FOX Sports en Ziggo verlengd

Ze blijken er nu toch samen uitgekomen te zijn. FOX Sports zal wel tientallen miljoenen minder gaan ontvangen dan zij in eerste instantie geëist hadden. Toch is Ziggo niet de grootste winnaar hier, maar de klanten van Ziggo. Het is nu namelijk zo dat alle klanten met minimaal een Ziggo TV Start of TV Standaard abonnement tot het eind van 2020 gratis FOX Sports 1 kunnen kijken. Dat zijn ruim 90% van de abonnees.

Conflict Ziggo en FOX Sports

Eerder dit jaar zaten de twee partijen nogal ver van elkaar vandaan wat betreft het geld wat betaald moest worden. FOX Sports wou meer dan honderd miljoen ontvangen, terwijl Ziggo niet bereid was om meer dan vijftig miljoen te betalen. Ziggo had toen al gemeld dat de zenders van FOX Sports desnoods op zwart zouden gaan waarbij de live uitzendingen niet beschikbaar zouden zijn. Samenvattingen zouden nog wel uitgezonden worden.

Bekijk ook:
De jongste deelnemer van de Olympische Spelen

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.