in , ,

LOLLOL CoolCool

Johan Derksen start vandaag eigen radiostation

Met vooral country, blues en rock-‘n-rol

De meeste van ons kennen Johan Derksen van het tv-programma ‘Veronica Inside‘. Hier praat hij met zijn collega’s over alles wat zich in de voetbalwereld afspeelt. Vanaf vandaag heeft Derksen er nog een klusje bij, hij start namelijk met zijn eigen internet radiostation!

Grolloo Radio

Vanaf twaalf uur vanmiddag zal het radiostation de lucht in gaan. De naam is gebaseerd op de woonplaats van Johan Derksen. Op de radio zal vooral country, blues, rock-‘n-roll, soul, en nostalgische muziek afgespeeld worden. Derksen heeft een hekel aan de muziek van tegenwoordig, evenals het gedrag van de radio-dj’s. Volgens hem is Nederland een smakeloos muziekland geworden.

Muziekliefhebbers

Het radiostation is een samenwerking met muziekliefhebbers Freek Medendorp, Wim Filemon, en Gian Mandas. Het doel is om alle geweldige albums die elke week uitkomen te laten horen aan Nederland. Het radiostation is te vinden via het internet en middels een app. Johan Derksen toert al jaren door heel Nederland met verschillende muziekshows.

Bekijk ook:
Week 44 Nieuwsquiz

Zijn laatste show ‘The Sound of The Blues & Americana’ moest dit jaar helaas stopgezet worden wegens de coronacrisis. Derksen zal voorlopig ook nog bij VI blijven praten. Het voetbalseizoen mag dan wel afgelopen zijn, maar de mannen hebben geen voetbal nodig om een avondje vol te praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.