Johan Derksen start vandaag eigen radiostation 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Johan Derksen start vandaag eigen radiostation

De meeste van ons kennen Johan Derksen van het tv-programma ‘Veronica Inside‘. Hier praat hij met zijn collega's over alles wat zich in de voetbalwereld afspeelt. Vanaf vandaag heeft Derksen er nog een klusje bij, hij start namelijk met zijn eigen internet radiostation!

Grolloo Radio

Vanaf twaalf uur vanmiddag zal het radiostation de lucht in gaan. De naam is gebaseerd op de woonplaats van Johan Derksen. Op de radio zal vooral country, blues, rock-‘n-roll, soul, en nostalgische muziek afgespeeld worden. Derksen heeft een hekel aan de muziek van tegenwoordig, evenals het gedrag van de radio-dj's. Volgens hem is Nederland een smakeloos muziekland geworden.

Muziekliefhebbers

Het radiostation is een samenwerking met muziekliefhebbers Freek Medendorp, Wim Filemon, en Gian Mandas. Het doel is om alle geweldige albums die elke week uitkomen te laten horen aan Nederland. Het radiostation is te vinden via het internet en middels een app. Johan Derksen toert al jaren door heel Nederland met verschillende muziekshows.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Zijn laatste show ‘The Sound of The Blues & Americana' moest dit jaar helaas stopgezet worden wegens de coronacrisis. Derksen zal voorlopig ook nog bij VI blijven praten. Het voetbalseizoen mag dan wel afgelopen zijn, maar de mannen hebben geen voetbal nodig om een avondje vol te praten.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.