lil kleine
Saved Read later
Deel dit bericht

Lil Kleine richt zich op comeback: gaat het hem lukken?

Rapper Lil Kleine (Jorik Scholten) wordt sinds het schandaal van de mishandeling van zijn ex-vriendin Jamie Vaes door vrijwel niemand meer geboekt. Men wilt niet besmet worden met de negatieve reputatie van de rapper. Hij stond afgelopen weekend toch op het podium, maar in Duitsland. Hij wordt ook steeds vaker in Amsterdam gesignaleerd.

Lil Kleine op podium in Duitsland

De rapper stond niet in de line-up van de discotheek waar hij afgelopen weekend optrad, maar sprong als ‘een verrassingsact' op het podium. Hij liet zich onlangs ook zien op festival Tomorrowland en werd in de Amsterdamse P.C Hooftstraat gesignaleerd. Hij wordt steeds vaker gezien in Amsterdam. Volgens Privé-baas Evert Santegoeds raakt de rapper verveeld, en kan hij niet wachten om weer aan het werk te gaan.

Hij werd door een kennis van Santegoeds gezien terwijl hij een bestelling bij de bakker deed. Lil Kleine wordt dus overal gezien, maar niet op het podium. Hij wordt vrijwel niet meer geboekt, en dat voelt hij in zijn portemonnee. Waar hij normaal gesproken duizenden euro's uitgaf op Ibiza, ziet er er op dit moment een stuk soberder uit voor Lil Kleine. Mensen zijn er huiverig voor om hem te boeken, in verband met zijn negatieve reputatie.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Nog geen comeback voor Lil Kleine

Ondanks het feit dat hij op een Duits podium stond denkt Santegoeds niet dat er op korte termijn een comeback aan zit te komen, hoe graag hij dat ook zou willen. Er hangt hem nog een strafzaak boven het hoofd, de meeste eigenaren van zalen en discotheken wachten af op de uitkomst van die rechtszaak. Het is dus afwachten of hij in de bak gaat, of aan de bak kan. De meeste zaaleigenaren wachten op die afloop.

Hij heeft ook onlangs voor het eerst sinds lange tijd een storie op zijn Instagram-account geplaatst. De rapper ziet er ogenschijnlijk vrolijk uit, maar de donkere wolken boven zijn hoofd zullen hem echt niet lekker zitten. Hij zal in Nederland nog even op de blaren moeten zitten en in het stof moeten bijten. Zijn reputatie heeft een aantal flinke scheuren opgelopen. We houden de ontwikkelingen omtrent Lil Kleine uiteraard in de gaten.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.