NASA
Saved Read later
Deel dit bericht

Masturberen in de ruimte: NASA waarschuwt dat dit catastrofale gevolgen kan hebben

Je komt er waarschijnlijk nooit, maar als je van plan bent om astronaut te worden dan zijn er nogal wat restricties waar je je aan moet houden als je wordt uitgezonden naar het ISS. Maar wat nou als je al die tijd je seksuele driften moet onderdrukken? Even handkarren zit er niet in, want dat heeft NASA namelijk ten strengste verboden.

Rondvliegend zaad in het ISS is levensgevaarlijk

Rondvliegend zaad in het ruimtestation kan catastrofale gevolgen hebben, en is dus levensgevaarlijk. Dit blijkt allemaal uit een interview dat tv-presentator Conan O'Brian had met een wetenschapper van ruimtevaartorganisatie NASA. O'Brian vroeg aan de wetenschapper of er weleens pornofilms naar boven worden gestuurd om de eenzame en verveelde man te vermaken.

De wetenschapper van NASA had daar een helder antwoord op; ‘dat is uit den boze'. Als de astronauten bezig zijn met hun opleiding dan krijgen ze te horen dat ze met de handen boven de dekens moeten slapen. Ze mogen dus niet masturberen. Volgens deze wetenschapper kan een klodder rondvliegend zaad catastrofale gevolgen hebben. Volgens hem kan een potje rukken op den duur makkelijk drie vrouwelijke collega's bezwangeren, wat een gevaar is voor de missie.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

masturberen in de ruimte

Seks is de ruimte is volgens NASA een nachtmerrie

De wetenschapper zegt dat het zaad ‘zijn weg wel zal vinden', wat op zich knap is, maar hij zal wel weten waar hij het over weet. Een potje handkarren zit er dus niet in, maar hoe zit het met ouderwets seksen in de ruimte? Dat zal toch moeten gebeuren als we in de verre toekomst willen leven op een andere planeet. Volgens de Amerikaanse astronoom Dr John Millis is seks in de ruimte ‘een logistieke nachtmerrie'.

Hij is namelijk van mening dat verschillende problemen zich voor zullen doen als mensen in de ruimte van bil gaan. De astronoom noemt problemen zoals krimpende piemels, en zwevende lichaamsstoffen. Hij vergelijkt het met de liefde bedrijven als je aan het skydiven bent. Het is technisch gezien niet onmogelijk, maar het gaat ook niet soepel. Gelukkig kunnen we hier op aarde nog lekker aan onze oerdriften toegeven.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

NASA ISS

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.