Heeft Kim Kardashian een nieuwe vriend? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Heeft Kim Kardashian een nieuwe vriend?

Het lijkt erop dat Kim Kardashian een nieuwe vriend heeft. De reality ster is weliswaar nog niet officieel gescheiden van Kanye West, maar toch lijkt het erop dat ze wel alvast is verder gegaan met haar liefdesleven. Kim Kardashian werd namelijk afgelopen weekend gespot met Pete Davidson. Samen werden ze hand in hand gefotografeerd toen ze een ritje maakten in de achtbaan.

Het tijdschrift People Magazine maakte dit weekend de foto's van Kim Kardashian en Pete Davidson openbaar. De foto kan je hieronder zien:

De twee lijken het samen wel gezellig te hebben en eerder waren ze ook te zien in het populaire programma Saturday Night Live. In de show speelde ze een korte sketch als de Disney karakters Aladdin en prinses Jasmine. Die sketch werd afgesloten met een kus. En dat smaakte blijkbaar naar meer.

Hieronder staat de sketch waarin Pete Davidson en Kim Kardashian samen te zien zijn. De kus zie je rond de vierde minuut van het filmje.

Vrienden ontkennen nieuwe relatie van Kim Kardashian

Vrienden van het de celebs ontkennen op dit moment nog de relatie tussen Davidson en Kardashian. De twee zouden alleen goede vrienden zijn en Davidson zou dus niet de nieuwe vriend van Kardashian zijn. Het is natuurlijk wel de vraag of die reacties helemaal betrouwbaar zijn…

Update: Ondertussen blijven Davidson en Kardashian samen gezien worden. Zo zijn de twee onlangs nog gespot in Staten Island tijdens een intiem etentje. Het verhaal dat ze slechts vrienden zijn, wordt daarmee weer een stuk onwaarschijnlijker.

 

Scheiding met Kanye West

Eerder dit jaar werd bekend dat Kim Kardashian wilde scheidden van van Kanye West. Volgens de scheidingspapieren zou ze hem verlaten vanwege onoverkomelijke verschillen. Naar verluidt was Kardashian al zeer ontevreden met de poging van Kanye om de nieuwe president van Amerika te worden. Daarnaast liet Kanye in meerdere publieke optredens zien dat hij niet helemaal labiel meer was. En de druppel was waarschijnlijk dat de twee het niet eens konden worden over hun vakantieplannen.

Bekijk ook:
Dit zijn de beste Halloweenkostuums van de celebs in 2021

Exen van Pete Davidson

Pete Davidson staat wel bekend om het daten van bekende vrouwen uit Hollywood, dus op dat gebied lijkt Kim Kardashian helemaal zijn type te zijn. Eerder was hij bijvoorbeeld ook samen met zangeres Ariane Grande, en zij waren zelfs een tijdje verloofd. Daarnaast heeft hij ook gedate met model Kaia Gerber en actrice Kate Beckinsale. Hij was misschien ook wel fan van de populaire Netflix serie Bridgerton, want hij heeft ook gedate met actrice Phoebe Dynevor.

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.