in ,

Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden

Volgens ingewijden is Kim Kardashian er klaar mee

kim kardashian kanye west scheiden
buzzfuzz/123rf.com

Het verhaal van het ‘powerkoppel’ in Hollywood lijkt tot een einde te komen. Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden volgens ingewijden. Meerdere bronnen hebben aan entertainmentsite Page Six bevestigd dat de relatie niet meer te redden is. Kim Kardashian zou verder willen gaan met haar leven. Ze zou dan ook de bekende Hollywood-scheidingsadvocaat Laura Wasser hebben ingehuurd om haar te helpen.

Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden

Hoewel het nog niet van de daken geschreeuwd wordt zou het wel voorbij zijn. Kanye West zou al een tijdje op de ranch in Wyoming wonen, wat in eerste instantie bedoeld was om rust in de tent te krijgen. West kampt al langere tijden met mentale problemen waar Kim Kardashian hem bij heeft proberen te helpen. Ze geeft het nu echter op omdat ze het niet meer aan kan.

Kanye West president

De druppel die de emmer deed overlopen zou Kanye’s gooi naar het Amerikaanse presidentschap zijn. Miljoenen mensen zagen tijdens de zomer hoe het leek alsof Kanye West compleet de weg kwijt was. Tijdens een campagnebijeenkomst barstte hij in tranen uit en schreeuwde hij dat hij bijna zijn oudste dochter North (7) had vermoord omdat hij wilde dat Kim de zwangerschap zou afbreken. Ondanks een publieke vernedering bleef Kim altijd trouw achter Kanye staan en vroeg zij via social media om rust voor hun gezin.

Bekijk ook:
Mag je zomaar bij politici aan de deur staan?

Derde scheiding

Het lijkt tevens alsof het van twee kanten komt. Kanye zou al een hele tijd klaar zijn met de Kardashian clan en kiest er zelf voor om in Wyoming te verblijven. In oktober gaf Kim nog een extravagant feest van 4 dagen voor haar 40e verjaardag, maar Kanye was slechts één dag aanwezig. Als het stel inderdaad gaat scheiden dan zou dit de derde scheiding zijn voor Kim Kardashian. Eerder was zij ook getrouwd met Kris Humphries en Damon Thomas. Het huwelijk met Kris Humphries mocht maar 72 dagen duren. Kim Kardashian en Kanye West zijn al samen sinds 2012 en zijn in 2014 getrouwd. Ondertussen hebben zij vier kinderen: North, Saint, Chicago en Psalm.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.