in

Bridget Maasland verliest zaak tegen Privé

Bridget Maasland, het 20-jaar oudere liefje van André Hazes jr., heeft het kort geding tegen Privé verloren. De rechtbank in Amsterdam oordeelde zo op vrijdag 20 december. De 45-jarige presentatrice eiste een schadevergoeding van €7500. Ook eiste de presentatrice een rectificatie van het artikel waarin verteld wordt dat ze in 2014 “een huwelijksnacht” beleefde met de jonge zanger.

Teleurstellend of terecht

Het is natuurlijk de vraag in hoeverre de uitspraak van de rechter terecht is. Wel onderbouwde de rechtbank de uitspraak. Als publiek persoon in Nederland moet je nou eenmaal meer te slikken hebben dan als gewone Nederlander. Dit zou volgens de rechtbank ook bij Maasland bekend moeten zijn. Daarnaast gaat het om de Privé, een blad waarvan sowieso veel met een grote korrel zout gelezen moet worden.

Heftige zoen op trouwerij Patty Brard

Volgens Maasland is er sprake geweest van een zoen op die bewuste avond, misschien zelfs wel een heftige zoen. Maar toch geeft ze aan dat er verder niets gebeurd is. Dit terwijl Privé zegt meerdere bronnen te hebben die aanwezig waren op het huwelijk. Deze bronnen zouden het stel in innige poses hebben gespot. Maar ach, wat maakt het uiteindelijk ook allemaal uit?

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Foute kersttrui Walmart met coke snuivende Santa uit de schappen

Een vergissing van de bank in uw nadeel; € 100 miljard in het rood