Saved Read later
Deel dit bericht

Foute kersttrui Walmart met coke snuivende Santa uit de schappen

Dachten we eindelijk dé ultieme foute kersttrui te hebben gevonden, wordt hij zonder pardon uit de schappen gehaald. Walmart heeft inmiddels excuses aangeboden voor de Pablo Escobar Limited Edition kersttrui. Wel merkt Walmart op dat de sweater via een derde partij verkocht werd, maar dat deze achteraf toch niet helemaal voldeed aan waar ze voor staan.

Amazon trekt zich niets aan van de commotie rondom de “el patron” trui. Zij hebben de sweater met de coke snuivende Kerstman nog lekker online staan. Voor een paar tientjes kan dit collectors item dus van jou zijn. Absoluut een sfeermaker tijdens het kerstdiner dachten we zo.

De Kerstman doet eerst even een lijntje – let it snow!

Je kunt de drie lijntjes coke die te zien zijn op de kersttrui natuurlijk verklaren als poedersuiker. Blijft natuurlijk een beetje vreemd dat ze keurig gerangschikt in dunne lijntjes op tafel liggen. Klaar om opgezogen te worden met het buisje dat de Kerstman in zijn hand houdt.

Nee, dit lijkt toch echt meer op een “still” uit Narcos of de keukentafel van Gordon. Eén ding is zeker: iemand heeft zijn taak wel heel serieus genomen toen hem gevraagd werd om creatieve en foute kersttruien te gaan ontwerpen voor 2019.

een alien met iets wat op een rubberen komkommer lijkt in zijn hand

Want naast de cocaïne snuivende Kerstman, duiken er nog meer foute kerst sweaters op. Wat dacht je van de Santa die met zijn bolle blote bips op een tafel ligt? Op zich niet zo schokkend, maar wel als je ziet dat er een Alien achter hem staat.

Foute kersttrui Walmart met coke snuivende Santa uit de schappen 14

Inderdaad, met iets wat op een rubberen komkommer lijkt in zijn hand. Vind je dit nou nét op het randje? Dan kun je altijd nog kiezen voor de foute kersttrui waarop te zien is hoe de kerstman de schoorsteen als openbaar toilet gebruikt.

Gemiste kans of uitstekende marketingstrategie?

Hoewel Walmart zijn excuses heeft aangeboden voor de kersttrui, heeft het wel behoorlijk wat publiciteit opgeleverd. En zoals altijd: een product wat uit de handel wordt gehaald omdat het “te fout” zou zijn, wordt dus in no-time een echte hit. Dus tja, is het nou een pijnlijke foutje van Walmart of gewoon een handige publiciteitsstunt? Want negatieve aandacht is immers ook aandacht. Achteraf “sorry” zeggen en de schuld bij een derde partij neerleggen is natuurlijk niet zo moeilijk.

Foute kersttrui Walmart met coke snuivende Santa uit de schappen 15

En laten we eerlijk zijn: je dacht toch niet dat de kerstman kon leven op melk en koekjes alleen? Zeker niet als je weet dat er miljarden cadeaus moeten worden bezorgd op één avond. Nee, daar zijn straffere middelen voor nodig. Santa doet het namelijk prima op een paar grammetjes Colombiaans poedersuiker. Ook lekker voor bij de oliebollen straks.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.