Annebel Visscher
Saved Read later
Deel dit bericht

Annebel Visscher van Temptation Island trekt kleren uit voor verleidelijke fotoshoot

Terwijl we dit schrijven is het nieuwe seizoen van Temptation Island volop bezig. Zoals in elk seizoen vloeit de drank rijkelijk, en wordt er gespeeld met emoties. Annabel Visscher is een van de deelneemsters en is veelbesproken. Daar doet ze nog een schepje bovenop door uit de kleren te gaan voor een pikante fotoshoot. Wij willen meer van haar weten, dus wierpen wij een tropische blik op deze blondine.

Op Temptation Island wordt het vuurtje flink opgestookt

Annebel Visscher weet de gemoederen flink bezig te houden op het eiland, maar ze kan er op het vasteland ook wat van. In Temptation Island: Love or Leave gaat ze samen met haar vriend René de uitdaging aan om de verleidingen op het eiland te weerstaan, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Aankomende donderdag wordt cruciaal voor hun relatie, want in die aflevering gaan ze met de ultieme verleiding op date.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Ondertussen heeft Annabel nog wel de tijd genomen om haar lipfillers te verwijderen en haar kleding uit te trekken voor een vurige fotoshoot. Dankzij haar deelname aan Temptation Island is ze binnen korte tijd zeer populair geworden op Instagram. Ze heeft meer dan 50.000 volgers, waar ze regelmatig de mooiste foto's mee deelt. Wij kijken vol verbazing mee. We zagen eerder Temptation verleidster Esmé Cordus al voorbijkomen, ook zij is uitermate populair op het platform.

Annebel Visscher zonder kleding op Instagram

Haar deelname aan het programma en haar uiterlijk zorgen ervoor dat ze een bekende verschijning op internet en tv begint te worden. Ze deed onlangs een fotoshoot waar haar 50K volgers ongetwijfeld rode oortjes van krijgen. Annebel heeft een aantal van deze gewaagde foto's op haar Instagram-account geplaatst, die wij uiteraard graag met jullie delen. Ze weet in ieder geval hoe ze de camera moet bespelen.

We hebben een prachtige foto van de Temptation Island deelneemster onder dit artikel geplaatst. Wat ons betreft is deze pikante fotoshoot goed gelukt. Ze heeft ook duidelijk genoeg tijd om in de sportschool te hangen, want ze heeft een geweldig lichaam. Ze heeft haar Instagram account lange tijd op privé gehad, maar nu deze weer openbaar staat maken we graag van de gelegenheid gebruik om haar even in het zonnetje te zetten. Check de verbluffende foto's hieronder.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.