Esmé Cordus

Temptation Island-verleidster Esmé Cordus doet fotoshoot in doorschijnende lingerie

0 Shares

We kunnen weer genieten van een nieuw seizoen van Temptation Island. De kersverse verleidsters gooien al hun pluspunten in de strijd om het hoofd van de mannen op hol te brengen. Verleidster Esmé Cordus deelde onlangs een aantal foto’s op Instagram waar de temperaturen op het eiland niet tegenop kunnen.

Temptation verleidster Esmé Cordus

Het is niet de eerste keer dat de aantrekkelijke Esmé het vuur van mannenharten doet oplaaien. In 2020 stond de mooie brunette op de cover van de Nederlandse Playboy, en ze wist een jaar later ook de Tsjechische Playboy te sieren. De Rotterdamse schone weet heel goed hoe ze moet verleiden, dus is ze de aangewezen dame om deze rol op zich te nemen in het programma Temptation Island.

Ze deelde onlangs een aantal foto’s waar wij het bloedheet van kregen. De 26 jarige Esmé weet met haar uiterlijk de tropische hitte van het eiland naar onze tijdlijn te brengen. (De bewuste foto’s staan onder dit artikel). De verleidster is in het dagelijks leven ook graag bezig met spannende zaken. Ze organiseert bijvoorbeeld ‘adult feestjes’ voor stellen en single vrouwen.

Bekijk ook:
Charlie Sheen piswoest omdat zijn dochter op OnlyFans zit

Esmé Cordus deelt foto in doorschijnende lingerie op Instagram

De beeldschone brunette houdt van reizen, feestjes en mediteren. Wij toevallig ook, dus wat dat betreft zitten wij en Esmé op dezelfde spirituele golflengte. Wat ons betreft mag ze contact met ons opnemen voor een meditatiesessie op een tropisch eiland, we laten ons graag verleiden. Maar totdat het zover is mogen we ons vergapen aan haar beeldschone uiterlijk.

We waren blij verrast met de onderstaande foto’s van de Rotterdamse schoonheid. Wij begrijpen wel waarom de mannen in het programma als bosjes voor haar voeten vallen, want ze is werkelijk prachtig. Kunnen jullie geen genoegen krijgen van deze prachtige verschijning? We hebben onder de bewuste foto nog een reeks adembenemende foto’s van deze verleidster geplaatst.

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

159
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.