Volvo terugroepactie
Artem Konovalov©/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Volvo terugroepactie – 2 miljoen auto’s teruggeroepen

Zweedse autofabrikant Volvo heeft een terugroepactie uitstaan voor meer dan twee miljoen auto's. De reden hiervoor is een potentieel probleem met de veiligheidsgordels. Het probleem is een stalen kabeltje dat verbonden is met de veiligheidsgordels. Deze kabel kan op termijn slijten waardoor de veiligheidsgordels niet meer optimaal functioneren. Best een kwalijke zaak!

Terugroepactie Volvo

In Nederland gaat het om 102.166 auto's. De modellen die teruggeroepen worden zijn de S60, V60, XC60, V70, XC70 en S80. Het gaat alleen om modellen die tussen 2006 en 2019 gebouwd zijn. De eigenaren van deze modellen krijgen nog bericht over het exacte tijdstip waarop zij terecht kunnen in de garage.

Grootste terugroepactie ooit

Een terugroepactie van bijna 2,2 miljoen auto's betekent dat het de grootste terugroepactie ooit is van het merk Volvo. Alle onveilige kabels van de gordels zullen uit voorzorg vervangen worden, het is dus niet zo dat het bij elke auto inderdaad zo is. Tot nu toe zijn er nog geen incidenten gemeld als gevolg van de kabelslijtage.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.