in ,

Volvo terugroepactie – 2 miljoen auto’s teruggeroepen

In Nederland gaat het om 102.166 auto’s

Volvo terugroepactie
Artem Konovalov©/123rf.com

Zweedse autofabrikant Volvo heeft een terugroepactie uitstaan voor meer dan twee miljoen auto’s. De reden hiervoor is een potentieel probleem met de veiligheidsgordels. Het probleem is een stalen kabeltje dat verbonden is met de veiligheidsgordels. Deze kabel kan op termijn slijten waardoor de veiligheidsgordels niet meer optimaal functioneren. Best een kwalijke zaak!

Terugroepactie Volvo

In Nederland gaat het om 102.166 auto’s. De modellen die teruggeroepen worden zijn de S60, V60, XC60, V70, XC70 en S80. Het gaat alleen om modellen die tussen 2006 en 2019 gebouwd zijn. De eigenaren van deze modellen krijgen nog bericht over het exacte tijdstip waarop zij terecht kunnen in de garage.

Grootste terugroepactie ooit

Een terugroepactie van bijna 2,2 miljoen auto’s betekent dat het de grootste terugroepactie ooit is van het merk Volvo. Alle onveilige kabels van de gordels zullen uit voorzorg vervangen worden, het is dus niet zo dat het bij elke auto inderdaad zo is. Tot nu toe zijn er nog geen incidenten gemeld als gevolg van de kabelslijtage.

Bekijk ook:
Dit zijn de Oscarnominaties 2021

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit zijn de zonnebrillen trends van deze zomer


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Check je bilnaad op teken