Volvo terugroepactie

Volvo terugroepactie – 2 miljoen auto’s teruggeroepen

0 Shares

Zweedse autofabrikant Volvo heeft een terugroepactie uitstaan voor meer dan twee miljoen auto’s. De reden hiervoor is een potentieel probleem met de veiligheidsgordels. Het probleem is een stalen kabeltje dat verbonden is met de veiligheidsgordels. Deze kabel kan op termijn slijten waardoor de veiligheidsgordels niet meer optimaal functioneren. Best een kwalijke zaak!

Terugroepactie Volvo

In Nederland gaat het om 102.166 auto’s. De modellen die teruggeroepen worden zijn de S60, V60, XC60, V70, XC70 en S80. Het gaat alleen om modellen die tussen 2006 en 2019 gebouwd zijn. De eigenaren van deze modellen krijgen nog bericht over het exacte tijdstip waarop zij terecht kunnen in de garage.

Grootste terugroepactie ooit

Een terugroepactie van bijna 2,2 miljoen auto’s betekent dat het de grootste terugroepactie ooit is van het merk Volvo. Alle onveilige kabels van de gordels zullen uit voorzorg vervangen worden, het is dus niet zo dat het bij elke auto inderdaad zo is. Tot nu toe zijn er nog geen incidenten gemeld als gevolg van de kabelslijtage.

Bekijk ook:
NikkieTutorials lanceert eigen beautymerk

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.