in ,

Nieuwe Lamborghini total loss 20 minuten na ophalen

De Lamborghini kon gelijk naar de schroothoop

lamborghini huracan spyder

Eerder deze maand heeft Dave Roelvink al een peperdure Lamborghini total loss gereden, maar het kan nog erger. Een Britse autoliefhebber kocht na lang sparen eindelijk een zwarte Lamborghini Huracan Spyder, de topversie van de Huracan-reeks. Twintig minuten later was de auto total loss.

Lamborghini Huracan Spyder

De nieuwe auto had een vermogen van 630 pk en knalde binnen 3,5 seconden naar 100 kilometer per uur. De auto kan zelfs een snelheid van 325 kilometer per uur behalen. Nieuw kost de Lamborghini een kleine tweehonderdduizend euro. Helaas heeft de Britse eigenaar er niet lang van mogen genieten.

Op de snelweg ging het mis. Twintig minuten nadat hij uit de showroom wegreed kreeg de tweezitter een technisch defect. Onverhoopt moest de Lamborghini tot stilstand gebracht worden. Helaas merkte de bestuurder achter hem dit niet op tijd en knalde hij met volle vaart op de Lamborghini.

Total loss

Gelukkig raakten beide bestuurders niet ernstig gewond, maar de Lamborghini Huracan Spyder kon naar de schroothoop gebracht worden. De Britse politie vond het ook een heel treurig beeld en liet weten dat ze wel konden huilen.

 

Bekijk ook:
Auto huren in Limburg? Dat kan bij Autohopper!

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Nieuwe Pokémon game aangekondigd

      Wat zijn de grootste voordelen van zonnepanelen?