in ,

Nieuwe Lamborghini total loss 20 minuten na ophalen

De Lamborghini kon gelijk naar de schroothoop

lamborghini huracan spyder

Eerder deze maand heeft Dave Roelvink al een peperdure Lamborghini total loss gereden, maar het kan nog erger. Een Britse autoliefhebber kocht na lang sparen eindelijk een zwarte Lamborghini Huracan Spyder, de topversie van de Huracan-reeks. Twintig minuten later was de auto total loss.

Lamborghini Huracan Spyder

De nieuwe auto had een vermogen van 630 pk en knalde binnen 3,5 seconden naar 100 kilometer per uur. De auto kan zelfs een snelheid van 325 kilometer per uur behalen. Nieuw kost de Lamborghini een kleine tweehonderdduizend euro. Helaas heeft de Britse eigenaar er niet lang van mogen genieten.

Op de snelweg ging het mis. Twintig minuten nadat hij uit de showroom wegreed kreeg de tweezitter een technisch defect. Onverhoopt moest de Lamborghini tot stilstand gebracht worden. Helaas merkte de bestuurder achter hem dit niet op tijd en knalde hij met volle vaart op de Lamborghini.

Total loss

Gelukkig raakten beide bestuurders niet ernstig gewond, maar de Lamborghini Huracan Spyder kon naar de schroothoop gebracht worden. De Britse politie vond het ook een heel treurig beeld en liet weten dat ze wel konden huilen.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.