lamborghini huracan spyder
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe Lamborghini total loss 20 minuten na ophalen

Eerder deze maand heeft Dave Roelvink al een peperdure Lamborghini total loss gereden, maar het kan nog erger. Een Britse autoliefhebber kocht na lang sparen eindelijk een zwarte Lamborghini Huracan Spyder, de topversie van de Huracan-reeks. Twintig minuten later was de auto total loss.

Lamborghini Huracan Spyder

De nieuwe auto had een vermogen van 630 pk en knalde binnen 3,5 seconden naar 100 kilometer per uur. De auto kan zelfs een snelheid van 325 kilometer per uur behalen. Nieuw kost de Lamborghini een kleine tweehonderdduizend euro. Helaas heeft de Britse eigenaar er niet lang van mogen genieten.

Op de snelweg ging het mis. Twintig minuten nadat hij uit de showroom wegreed kreeg de tweezitter een technisch defect. Onverhoopt moest de Lamborghini tot stilstand gebracht worden. Helaas merkte de bestuurder achter hem dit niet op tijd en knalde hij met volle vaart op de Lamborghini.

Total loss

Gelukkig raakten beide bestuurders niet ernstig gewond, maar de Lamborghini Huracan Spyder kon naar de schroothoop gebracht worden. De Britse politie vond het ook een heel treurig beeld en liet weten dat ze wel konden huilen.

Bekijk ook:
Occasion op afbetaling kopen: De beste tips en adviezen

https://twitter.com/WYP_RPU/status/1275860418058235904

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.