in

Dit zijn de zonnebrillen trends van deze zomer

creëer je ultieme zomerlook!

Met de warme zomerdagen is een zonnebril hard nodig. Een zonnebril is niet alleen handig als bescherming tegen de zon, door een zonnebril te dragen creëer je ook nog eens de ultieme zomerlook. Om deze ultieme zomerlook te kunnen creëren, is het goed om te weten welke zonnebrillen deze zomer helemaal hip zijn. Welke zonnebrillen trends gaan we tegenkomen deze zomer? 

Ronde zonnebril

De ronde zonnebril is terug van weggeweest. Zonnebrillen met ronde glazen zijn weer helemaal hip deze zomer, voor zowel dames als heren. Deze zonnebrillen zijn te verkrijgen in alle soorten, maten en kleuren, dus je hebt genoeg keus. In deze zomer zal je vooral de ronde bril in combinatie met spiegelglas veel tegenkomen, want deze is nu al heel populair.

Wayfarer zonnebril

De Wayfarer zonnebril is al jaren oud, maar blijft nog steeds iedere zomer populair. Het is en blijft een echte eyecatcher. De Wayfarer zonnebril is daarnaast stoer en tijdloos, en makkelijk te combineren met verschillende outfits.

Pilotenbril

Een zonnebril die al jarenlang ontzettend trendy is, is de pilotenbril. Voor dames en heren is dit dan ook vaak een favoriet. Pilotenbrillen zijn te verkrijgen in veel verschillende varianten en kleuren. Het voordeel aan een pilotenbril is het feit dat het vaak een goede match is met verschillende outfits. Het is dan ook helemaal niet gek dat de pilotenbril ook deze zomer weer veel voorbij zal komen.

Lees ook:
Dit is de lelijke sandaal die alle mode-influencers nu dragen

Vierkante zonnebrillen

Een zonnebrillen trend die we goed in de gaten moeten houden deze zomer, zijn vierkante zonnebrillen. Voor zowel dames als heren zijn vierkante zonnebrillen steeds meer in de mode. Voor dames zien we echter vaak dat het hierbij gaat om hele grote vierkante glazen, en bij mannen wat minder groot.

Transparante zonnebrillen

We zagen het al eerder voorbijkomen, en ook deze zomer zijn deze weer trendy: transparante zonnebrillen. Het belooft deze zomer kleurrijk te worden, want vooral de gekleurde transparante zonnebrillen zijn helemaal in de mode.

Oversized zonnebrillen

Voor dames lijkt de zonnebrillen trend oversized te zijn dit jaar. Hoe groter, hoe beter. Deze zomer gaan we heel veel grote glazen zien bij dameszonnebrillen. Kom maar op met die zon!

Cat eye zonnebril

Dames opgelet, want de Cat Eye zonnebril is weer helemaal terug van weggeweest. Deze zonnebril is dan ook te koop in allerlei soorten en maten. Een smalle of een brede montuur, een printje, een simpel of een lekker fel kleurtje: de Cat Eye zonnebril geeft jouw zomerlook een echte boost.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Atoombom

Noord-Korea dreigt met nieuwe Koreaanse oorlog en Atoombom op VS

Volvo terugroepactie

Volvo terugroepactie – 2 miljoen auto’s teruggeroepen