vogelspin druiven
Saved Read later
Deel dit bericht

Vogelspin gevonden in bakje druiven Albert Heijn

In Nederland hebben we niet vaak te maken met wilde dieren in ons eten. Toch heeft Bart van den Akker uit Arnhem dit mogen meemaken. Zaterdag haalde hij een bakje druiven uit de koelkast, en kreeg toen een bijzondere verrassing. Er zat een vogelspin in zijn bakje druiven!

Vogelspin in druiven

Bart had al eerder die dag het bakje druiven gepakt om een paar druiven aan zijn zoon te geven, maar de spin was hem toen nog niet opgevallen. Later die dag wilde hij nog een trosje eruit halen, en viel zijn oog ineens op de enorme vogelspin. Bart zegt enorm geschrokken te zijn.

Vogelspin in goede handen

Bart wist in eerste instantie niet zo goed wat hij precies met de vogelspin moest doen, dus toen heeft hij zijn buurman op de hoogte gesteld. Zijn buurman weet veel van dieren en had dan ook interesse om de spin te houden.
Albert Heijn laat weten dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan bij een van de leveranciers in Chili. Waarschijnlijk zat hij goed gecamoufleerd tijdens een inspectie, of is hij vlak voor het sluiten van het bakje tussen de druiven gekropen.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.