in ,

CoolCool OMGOMG LOLLOL NiceNice sadsad AngryAngry

Vogelspin gevonden in bakje druiven Albert Heijn

De spin is inmiddels in huis genomen door de buurman

vogelspin druiven

In Nederland hebben we niet vaak te maken met wilde dieren in ons eten. Toch heeft Bart van den Akker uit Arnhem dit mogen meemaken. Zaterdag haalde hij een bakje druiven uit de koelkast, en kreeg toen een bijzondere verrassing. Er zat een vogelspin in zijn bakje druiven!

Vogelspin in druiven

Bart had al eerder die dag het bakje druiven gepakt om een paar druiven aan zijn zoon te geven, maar de spin was hem toen nog niet opgevallen. Later die dag wilde hij nog een trosje eruit halen, en viel zijn oog ineens op de enorme vogelspin. Bart zegt enorm geschrokken te zijn.

Vogelspin in goede handen

Bart wist in eerste instantie niet zo goed wat hij precies met de vogelspin moest doen, dus toen heeft hij zijn buurman op de hoogte gesteld. Zijn buurman weet veel van dieren en had dan ook interesse om de spin te houden.
Albert Heijn laat weten dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan bij een van de leveranciers in Chili. Waarschijnlijk zat hij goed gecamoufleerd tijdens een inspectie, of is hij vlak voor het sluiten van het bakje tussen de druiven gekropen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.