staatsloterij winnaar gezocht
Saved Read later
Deel dit bericht

Staatsloterij winnaar gezocht voor prijs van 100.000 euro

De Staatsloterij is op zoek naar de gelukkige winnaar van 100.000 euro. De persoon met het winnende lot moet zich wel snel melden, want het lot dateert van de trekking van 10 januari 2020 en verloopt dus op 10 januari 2021. Als de winnaar zich niet bekend maakt zal de geldprijs vervallen.

Staatsloterij winnaar 100.000 euro

Het gaat om het lot met lotnummer CU 71829. Dit lot is gekocht bij de Primera aan de Steenstraat 17A in Arnhem. De kans is groot dat de winnaar ook uit de buurt komt. Er zijn jaarlijks velen spelers die hun winnende Staatslot niet verzilveren, waarbij het bijna altijd gaat om loten die in de winkel gekocht zijn. Het verzilveren van de prijs gebeurt door je te melden met het Staatslot op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij.

Bekijk ook:
Nationale loterij Zuid-Afrika kent bizarre trekkingsuitslag

Mogelijk Arnhemmer

De Staatsloterij verwacht dat de winnaar ook uit de omgeving Arnhem komt. Vaak wordt een lot in een winkel gekocht die vlakbij het verkooppunt woont. Iedereen in Arnhem wordt daarom gevraagd om nog één keer alle keukenlades en vakjes van hun portemonnee leeg te trekken om te kijken of zij de gelukkige winnaar zijn. Het zou natuurlijk geweldig zijn om het afgelopen chaotische jaar af te sluiten met een mooi geldbedrag.

Staatsloterij winnaars gezocht

Het is niet de eerste keer dat er een winnaar uit Arnhem gezocht wordt door de Staatsloterij. Vorig jaar had iemand een MINI gewonnen met zijn oudejaarslot. Dit lot was toen gekocht van Tabaksspeciaalzaak Speklé in de wijk Geitenkamp. Maar Arnhem is natuurlijk niet de enige plek waar dit gebeurt. In Vlissingen, Breda, Zevenbergen, Dordrecht en Vught werden toen ook winnaars gezocht. Daar ging het om iemand die 50.000 euro had gewonnen, drie winnaars van een MINI en twee winnaars van een halve MINI.

Bekijk ook:
Bij welke loterij maak je de meeste kans op een miljoen?

Staatsloterij 2020

Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer prijzen te winnen op oudejaarsdag. De hoofdprijs staat op maar liefst €30.000.000,00 voor een heel oudejaarslot, een half oudejaarslot levert €15.000.000,00 op. Daarnaast zijn er ook 200 MINI's te winnen. Uiteraard zijn er nog meer geldprijzen te winnen. Het actuele prijzenpakket kun je hier bekijken.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.