blank

Relschoppers Hong Kong steken man in brand!

0 Shares

Een ronduit walgelijke video uit Hong Kong laat zien hoe relschoppers een man overgieten met een brandbare vloeistof en hem vervolgens in brand steken. De reden voor het in brand steken van de man, hij was het niet met de protesten eens.

In de video is een man te zien die een verbale confrontatie heeft met enkele demonstranten. De man is van mening dat ‘we allemaal Chinees zijn’, de relschoppers vinden het reden genoeg om de man te overgieten met een brandbare vloeistof en hem in brand te steken. De vlammen slaan over de man heen, zijn bovenlichaam en gezicht vliegen vrijwel gelijk geheel in brand. Omstanders beginnen te schreeuwen, de man die in brand staat probeert te vluchten en de ‘demonstranten’ slaan op de vlucht. De man is later opgenomen in het ziekenhuis en heeft brandwonden over zijn gehele lichaam opgelopen. Het is het zoveelste ‘incident’ wat aantoont dat de zogenaamde demonstranten steeds gewelddadiger worden en steeds meer hun ware gezicht als relschopper laten zien.

Bekijk ook:
Coronavirus staat begin nieuwe schooljaar in de weg

Het in brand steken van de man gebeurde afgelopen maandag in Ma On Shan terwijl relschoppers een spoor van vernieling achter zich lieten terwijl ze door de stad trokken. Wat begon als vredelievende demonstratie tegen een momenteel al vervallen uitleveringsverdrag met China veranderd steeds meer in gewelddadig rellen en vooral zo veel mogelijk kapot maken van alles wat los en vast zit. Vorige week staken de demonstranten nog een wetgever neer in een poging hem te vermoorden, probeerden andere een geweer af te pakken van de politie en zijn er enkele relschoppers neergeschoten toen ze agenten aanvielen.

Steeds meer video’s komen naar buiten waarin te zien is hoe de protesten in ordinaire rellen zijn ontaard. Relschoppers vernietigen de infrastructuur, steken van alles in brand en vallen ze geregeld met onder andere ijzeren staven onschuldige omstanders aan en de politie. Het lijkt steeds meer te gaan om het zo veel mogelijk afbreken van de stad en slachtoffers maken dan een volksprotest tegen China. Het draagvlak voor de demonstranten neemt af en zeker het in brand steken van anders denkende zal de betogingen geen goed doen.

Bekijk ook:
Het kabinet wil vanaf twintig september de anderhalve meter afstand regel loslaten

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.