in

OMGOMG AngryAngry

“Paw Patrol verheerlijkt politiegeweld”

De beweging wilt dat Chase uit het programma wordt geschreven

paw patrol politiegeweld
Chris Dorney/123rf.com

Paw Patrol wordt kritisch bekeken sinds de Black Lives Matter beweging weer is opgestart. Het kinderprogramma zou politie geweld verheerlijken. Eerder deze maand heeft Netflix het programma ‘Little Britain’ al verwijderd vanwege de blackface-sketches, en HBO heeft de film ‘Gone with the Wind’ offline gehaald. Nu is het de beurt aan Paw Patrol.

Paw patrol verheerlijkt politiegeweld

Paw patrol is een kinderprogramma waarbij zes geanimeerde puppy’s samen een reddingsteam vormen. In het team zitten onder andere een brandweer, bouwvakker en een politieagent. Vooral dat laatste is waar alle ophef om gaat. Paw Patrol heeft ondertussen al zeven seizoenen en is uitgegroeid tot een ware franchise. Ook staat er een bioscoopfilm op de planning.

In de Verenigde Staten wordt opgeroepen om de politiehond, Chase, uit de serie te schrijven. De serie zou kinderen ‘brainwashen’ en laten denken dat ‘wetshandhaving iets nobels is’.

Politieagenten niet onschuldig

Het argument is vooral dat Paw Patrol kinderen laat denken dat politieagenten geen kwaad doen, terwijl dit volgens de mensen die klagen juist wel het geval is. Het is nog niet bekend hoe de makers van Paw Patrol hier tegenover staan, of wat voor actie zij gaan ondernemen. Vorige week hebben zij 5 dagen niks op Twitter gezet zodat er ruimte was voor de Black Lives Matter beweging.

Lees ook:
Zomervakantie mogelijk korter voor scholieren

 

Bekijk ook:

2 Reacties

Plaats een reactie
  1. Goede zet van de makers om niets te schrijven en zo deze gekkies steeds waanzinniger onzin te laten schrijven. Ze maken zichzelf zo belachelijk dat ze hun eigen graf graven. Hoewel, er zijn nog veel te veel slapjanussen die vooral aan deze idiote eisen toegeven om maar niet van discriminatie beticht te kunnen worden. Ik noem dit laatste het negerzoen effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bak je eigen brood, simpel en snel

Zo groot is de gemiddelde penis