Zo groot is de gemiddelde penis 13
Close-up Of A Man Using Measuring Tape On Jean At Home
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo groot is de gemiddelde penis

In dit artikel gaan we het hebben over de kroonjuwelen van de man. Misschien vind je het een lulverhaal, maar dat zul je dan zelf moeten controleren, tijdens een borrel met vrienden of zo. Je leest hieronder wat de lengte en omtrek van de gemiddelde penis is. Je leest ook of vrouwen de voorkeur geven aan een grote penis. Dit heb je altijd al willen weten; zo groot is de gemiddelde penis.

De lengte van de gemiddelde penis

Of je nou tot het geslacht van de tampeloerus giganticus, of tot de mayonaise-kanon microscopus behoort, er is een wereldwijd gemiddelde, althans, volgens de Britse onderzoekers van King’s College in Londen. Ben je er klaar voor? Hou je vast, dit is de lengte en omtrek van de gemiddelde penis.

  • Lengte van een stijve penis: 13,12 centimeter
  • Lengte van een slappe penis: 9,16 centimeter
  • Omtrek van een stijve penis: 11,66 centimeter
  • Omtrek van een slappe penis: 9,31 centimeter
Bekijk ook:
7 redenen waarom je (vaker) zou moeten zwemmen

De Britse onderzoekers verzamelden in 2014 uit 20 verschillende studies gegevens over de penisgrootte van 15,521 mannen uit 16 verschillende landen. Dus pak je meetlint en leef je uit, meten is weten.

De penis stopt met groeien rond je twintigste

Wanneer de pubertijd op zijn einde loopt dan stopt ook de groei van je beste vriendje. De penis stopt met groeien rond je twintigste levensjaar. Vanaf dat moment weet je dus waar je de rest van je leven mee vervloekt of gezegend bent.

De langste penis ter wereld

In Amerika woont een man die de langste yoghurtslang ter wereld heeft. De penis van Jonah Falcon is 24 centimeter in slappe toestand, 34 centimeter in stijve toestand en 20 centimeter in omtrek. Het zou ons niets verbazen als hij regelmatig voorover valt en duizelig wordt tijdens een erectie.

Zo groot is de gemiddelde penis 15

Vrouwen geven de voorkeur aan een grote penis

Uit een onderzoek uit 2013 blijkt dat vrouwen de voorkeur geven aan een grote penis. Daarbij vinden vrouwen het extra aantrekkelijk als de man zelf ook lang is, dus kabouters met een micropenis zullen wel een hele vlotte babbel moeten hebben in de kroeg.

Bekijk ook:
Het begrijpen van letselschade: van ongevallen tot vergoedingen

84 procent is tevreden

Wees gerust heren! Uit datzelfde onderzoek bleek dat diezelfde vrouwen een grote penis aantrekkelijk vinden, maar dat 84 procent wel tevreden is met de penisgrootte van hun partner. Dus gooi je onzekerheden overboord, schenk een glas wijn in en krikken met die puddingbuks.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.