Caleb Murray gearresteerd
Saved Read later
Deel dit bericht

Acteur Bill Murray’s zoon gearresteerd tijdens Black Lives Matter protest

Black Lives Matter maakt heel wat los bij mensen. Over heel de wereld zijn er verschillende protesten, vooral in de Verenigde Staten. De zoon van acteur Bill Murray was aanwezig bij een protest in Massachusetts, maar heeft hier niet lang mogen zijn. Hij werd onder luid gejuich gearresteerd.

Caleb Murray gearresteerd

Het protest was in eerste instantie heel vreedzaam verlopen. Murray was samen met Eric Woods, 66, aanwezig in een rode pickup truck. De protesterende massa verzamelt zich rondom de auto terwijl zij “shame on you” roepen. Volgens bronnen zou hij politieagenten gebeten hebben en tevens ook op hen gespuugd hebben. Verder zou hij de agenten aangevallen hebben en met brandstichting gedreigd hebben. Het begon allemaal met een beschuldiging dat Murray iemand een stomp in het gezicht gegeven zou hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=7iU4EzWxOhU

Bill Murray

Caleb Murray is de zoon van acteur Bill Murray. De acteur wordt dit jaar zeventig jaar oud. De meeste van ons zullen hem kennen van de films Ghostbusters en Groundhogday, of de tv serie Saturday Night Live. De nieuwste Ghostbusters film, Ghostbusters: Legacy, zou volgend jaar op de grote schermen moeten verschijnen.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.