in ,

Acteur Bill Murray’s zoon gearresteerd tijdens Black Lives Matter protest

Onder luid gejuich werd hij gearresteerd

Caleb Murray gearresteerd

Black Lives Matter maakt heel wat los bij mensen. Over heel de wereld zijn er verschillende protesten, vooral in de Verenigde Staten. De zoon van acteur Bill Murray was aanwezig bij een protest in Massachusetts, maar heeft hier niet lang mogen zijn. Hij werd onder luid gejuich gearresteerd.

Caleb Murray gearresteerd

Het protest was in eerste instantie heel vreedzaam verlopen. Murray was samen met Eric Woods, 66, aanwezig in een rode pickup truck. De protesterende massa verzamelt zich rondom de auto terwijl zij “shame on you” roepen. Volgens bronnen zou hij politieagenten gebeten hebben en tevens ook op hen gespuugd hebben. Verder zou hij de agenten aangevallen hebben en met brandstichting gedreigd hebben. Het begon allemaal met een beschuldiging dat Murray iemand een stomp in het gezicht gegeven zou hebben.

Bill Murray

Caleb Murray is de zoon van acteur Bill Murray. De acteur wordt dit jaar zeventig jaar oud. De meeste van ons zullen hem kennen van de films Ghostbusters en Groundhogday, of de tv serie Saturday Night Live. De nieuwste Ghostbusters film, Ghostbusters: Legacy, zou volgend jaar op de grote schermen moeten verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.