baby mishandeld
Saved Read later
Deel dit bericht

Pasgeboren baby mishandeld – man geeft corona de schuld

Als je dacht dat het niet gekker kon worden: een 38-jarige man uit België is helemaal uit zijn plaat gegaan tijdens de lockdown. Zijn dochtertje van amper twee maanden oud werd daarbij mishandeld, samen met zijn vriendin en stiefdochter. Zijn verklaring? Corona en een ‘huilbaby'.

Pasgeboren baby mishandeld

De mishandeling vond op 16 april plaats in de stad Geel. Vandaag moest de man voor de rechtbank verschijnen. De lockdown was één maand bezig in België toen de alcoholverslaving van de man weer omhoog kwam. De man werd uit een dronken roes wakker door het gehuil van zijn dochtertje. Hij deed een poging om de baby te troosten, maar ging door het lint toen dat niet het gewenste effect had.

De man heeft onder andere de baby met één arm vastgepakt en van een meter hoog in haar bed gegooid, haar op het verzorgingskussen gesmeten en haar ondersteboven aan één been vastgehouden terwijl hij de trap op en af liep.

Bekijk ook:
De beste babyfoons met camera; een top 5!

Vriendin en stiefdochter mishandeld

Ook zijn vriendin en stiefdochter hebben de wind van voren gekregen. Zo is de neus van zijn vriendin gebroken nadat hij een bierflesje in haar gezicht gooide. “Waarom dit gebeurd is? Een combinatie van corona en een huilbaby”, verklaarde de man tijdens het onderzoek.

De man zit al acht weken achter tralies wachtend op de uitspraak. Zijn vriendin heeft de rechter proberen te overtuigen dat dit de schuld is van zijn drankprobleem, en dat hij normaal niet agressief is. Ook zou hij zich willen laten begeleiden zodra hij weer vrij komt.

De openbare aanklager werd juist meer verontrust toen zij dit vertelde. “Hoe je het ook wendt of keert, dit is een gezin met een dynamiek van geweld.”, aldus de openbare aanklager. Het openbare ministerie heeft een gevangenisstraf van 18 maanden gevraagd, evenals voorwaarden rondom het alcoholgebruik. Op 30 juni beslist de rechtbank over de definitieve uitspraak.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.