in ,

Mysterieuze gewelddadige sterfgevallen met verband coronavirus in Rusland

Maar liefst 8 mensen zijn op mysterieuze wijze uit het raam gevallen, 1 persoon heeft het overleefd

mysterieuze sterfgevallen rusland

Een Russische wetenschapper die aan een covid-19 vaccin aan het werken was is onder bizarre omstandigheden dood gevonden in St Petersburg. Hij zou vanaf de 14e verdieping naar beneden gevallen zijn in zijn ondergoed, en had ook een steekwond op zijn lichaam. Wetenschapper Alexander ‘Sasha’ Kagansky, 45, staat vooral bekend om zijn werk tegen kanker.

Russische wetenschapper valt vanaf 14e verdieping

Kagansky was naar St. Petersburg gegaan om de begraafplaats te bezoeken waar zijn familie ligt, en een oude vriend te bezoeken. Volgens de politie was er een worsteling voordat Kagansky naar beneden is gevallen. Zijn lichaam werd door een vrouwelijke bewoner gevonden en er wordt onderzoek gedaan naar de vreemde omstandigheden van zijn dood. Er is al een verdachte opgepakt.

Mysterieuze gewelddadige sterfgevallen

Het is niet voor het eerst dit jaar dat er iemand onder vreemde omstandigheden komt te overlijden die een verband heeft met het coronavirus in Rusland. Er zijn tot nu toe 7 mensen die een verband hebben met het coronavirus uit een raam gevallen. Ook hier wordt op dit moment nog onderzoek naar gedaan.

  1. Natalya Shcherbakova (45) – Zou tot haar dood zijn gevallen nadat het medicijn wat bij haar gebruikt werd om het coronavirus te bestrijden, haar gemoedstoestand veranderden.
  2. Dr. Yelena Nepomnyaschchava (47) – Is tot haar dood gevallen na het klagen over een tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen.
  3. Dr. Natalya Lebedeva (48) – Viel tot haar dood terwijl zij behandeld werd voor het coronavirus nadat zij de schuld kreeg van een uitbraak in haar kliniek.
  4. Nadezhda Salkovae (74) – Viel tot haar dood terwijl zij behandeld werd voor het coronavirus.
  5. Onbekend (68) – Viel tot zijn dood terwijl hij behandeld werd voor het coronavirus op de IC-afdeling.
  6. Onbekend (49) – Viel tot zijn dood terwijl hij behandeld werd voor het coronavirus.
  7. Dr. Alexander Shulepov (37) – Viel vanaf de tweede verdieping naar beneden nadat hij geklaagd had over een tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen en moest werken terwijl hij zelf ook besmet was. Hij heeft de val wel overleefd maar heeft hier hoofdletsel aan overgehouden.
Bekijk ook:
Eerste Hyperloop test met passagiers succesvol

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.