in

AngryAngry sadsad OMGOMG NiceNice

Professor vermoord die ‘op het punt stond een belangrijke ontdekking te doen’ over coronavirus

Overal ter wereld wordt er hard gewerkt aan het onderzoek naar COVID-19. In de VS bleek de 37-jarige Bing Liu op het punt te staan om ‘heel belangrijke ontdekkingen’ over het virus te doen. Helaas is hij in zijn eigen woning doodgeschoten.

Belangrijke ontdekking

Bing Liu was werkzaam als assistent-onderzoeksprofessor aan de universiteit van Pittsburgh. Daar werkte hij als moleculair bioloog op de cellulaire mechanismen die de basis van de coronainfectie vormen. Zijn collega’s omschrijven hem als een uitstekende onderzoeker die op het punt stond om zeer belangrijke bevindingen te doen. Zijn bevindingen zouden ervoor zorgen dat we de mechanismen van het coronavirus zouden begrijpen.

Motief

Veel complotdenker zijn ervan overtuigd dat zijn onderzoek zijn leven in gevaar heeft gebracht. Volgens de politie is dit niet het geval. De 46-jarige dader heeft zichzelf van het leven beroofd in zijn auto. De twee zouden elkaar gekend hebben. Onderzoek heeft uitgewezen dat de moord het gevolg was van een langdurig geschil over een intieme partner. De politie ziet geen enkel bewijs dat de zaak ook maar iets te maken heeft met zijn onderzoek.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    3 Comments

    Hoe ziet een 1,5 meter samenleving eruit?

    Hoe ziet ons leven eruit in de 1,5 meter samenleving?

    trump

    Trump noemt virus ‘ergste aanval ooit op VS’