Professor vermoord die 'op het punt stond een belangrijke ontdekking te doen' over coronavirus 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Professor vermoord die ‘op het punt stond een belangrijke ontdekking te doen’ over coronavirus

Overal ter wereld wordt er hard gewerkt aan het onderzoek naar COVID-19. In de VS bleek de 37-jarige Bing Liu op het punt te staan om ‘heel belangrijke ontdekkingen' over het virus te doen. Helaas is hij in zijn eigen woning doodgeschoten.

Belangrijke ontdekking

Bing Liu was werkzaam als assistent-onderzoeksprofessor aan de universiteit van Pittsburgh. Daar werkte hij als moleculair bioloog op de cellulaire mechanismen die de basis van de coronainfectie vormen. Zijn collega's omschrijven hem als een uitstekende onderzoeker die op het punt stond om zeer belangrijke bevindingen te doen. Zijn bevindingen zouden ervoor zorgen dat we de mechanismen van het coronavirus zouden begrijpen.

Motief

Veel complotdenker zijn ervan overtuigd dat zijn onderzoek zijn leven in gevaar heeft gebracht. Volgens de politie is dit niet het geval. De 46-jarige dader heeft zichzelf van het leven beroofd in zijn auto. De twee zouden elkaar gekend hebben. Onderzoek heeft uitgewezen dat de moord het gevolg was van een langdurig geschil over een intieme partner. De politie ziet geen enkel bewijs dat de zaak ook maar iets te maken heeft met zijn onderzoek.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

3 Comments

 1. elza Reply

  Very sad I can’t believe it
  What is happened I hope that everyone who stands behind Will Die in the HELL!!!!!!!!

 2. Anoniem Reply

  Beste Sandra, de kop van je artikel klopt niet. De beste man woonde in Amerika. Niet in China.

  1. Sandra Vernon Post author Reply

   Je hebt helemaal gelijk, mijn excuses! Gaat inderdaad om een Chinese man die in Amerika woonde. Een foutje is snel gemaakt, zo zie je maar! Bedankt voor de tip, ik pas het aan.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.