Dit zijn de deelnemers van het 21ste seizoen van Wie is de Mol? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de deelnemers van het 21ste seizoen van Wie is de Mol?

De deelnemers van het 21ste seizoen van Wie is de Mol? zijn bekend gemaakt! Deze tien bekende Nederlanders gaan volgend jaar weer op zoek naar de mol. 

Nog niet zo lang geleden zagen we hoe Nikkie de Jager de mol ontmaskerde tijdens het jubileumseizoen, maar het is alweer bijna tijd voor de volgende reeks van het programma. Op zaterdag 2 januari begint het 21ste seizoen, en dit zijn de deelnemers:

Splinter Chabot

Splinter Chabot was de eerste deelnemer die vandaag werd onthuld. Hij is de zoon van dichter en schrijver Bart Chabot en is verder vooral bekend als schrijver van zijn autobiografische boek Confettiregen. Daarnaast is Chabot programmamaker bij de AVROTROS.

Charlotte Nijs

Journaliste Charlotte Nijs is een andere deelnemer van het 21ste Wie is de Mol? seizoen. Nijs is werkzaam bij Hart van Nederland als politiek verslaggeefster. Ze is overigens niet onbekend met spelprogramma's, vorig jaar deed ze mee met De Slimste Mens.

Bekijk ook:
Rijdt Nederlandse politie binnenkort elektrisch? Dit zijn de nieuwste modellen

Remco Veldhuis

Cabaretier Remco Veldhuis gaat volgend jaar ook jacht maken op de mol. Hij is vooral bekend als het lid van Veldhuis & Kemper. Net zoals Nuis deed Veldhuis ook mee aan de Slimste Mens, toen werd hij tweede.

Renée Fokker

Reneé Fokker is volgend jaar ook te zien in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? De actrice kennen we vooral voor haar rollen in de televisieseries Vrouwenvleugel, De zomer van '45 en De mannentester en ze speelde ook de rol van Astrid Holleeder in het toneelstuk Judas.

Joshua Nolet

Zanger Joshua Nolet gaat in januari ook een poging doen om de mol te ontmaskeren. Nolet is de zanger van de Haarlemse band Chef'Special, en die ken je wellicht kennen van de liedjes Birds en Nicotine.

Marije Knevel

Wie volgend jaar ook te zien is in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is Marije Knevel. Knevel is momenteel werkzaam als adjunct-hoofdredacteur bij Linda online, en werkte ook bij Ladies Night. Ze is tevens de dochter van EO boegbeeld Andries Knevel.

Bekijk ook:
Icon of the Seas: een drijvend pretpark van 1 miljard dollar

 

Erik de Zwart

Erik de Zwart is straks ook te zien in Wie is de Mol? We kennen De Zwart vooral als radio dj, televisiepresentator en voorzitter van de Top 40. De Zwart was in 2016 ook te zien tijdens de eerste Nederlandse roast, waarbij Gordon centraal stond.

Rocky Hehakaija

Voetbalster Rocky Hehakaija gaat in januari opzoek naar een nieuwe prijs; zij wil Wie is de Mol? winnen, of is ze de mol?

Florentijn Hofman

Beeldend kunstenaar Florentijn Hofman is ook te zien in het 21ste seizoen van Wie is de Mol? Hij is onder meer de maker van een 30 meter lang Feestaardvarken dat in Arnhem ligt.

Lakshmi

Artiest en zangeres Lakshmi is de laatste deelnemer van het 21ste Wie is de Mol? seizoen. Ze was eerder te zien in programma's De Beste singer-songwriter, De Wereld Draait Door en De Slimste Mens.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.