hema tilburg corona
robertvanthoenderdaal /123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Meerdere medewerkers HEMA Tilburg besmet met coronavirus

In Tilburg is het raak: zeven personeelsleden van de HEMA in het centrum van Tilburg blijken besmet met het coronavirus. Ook zitten zeventien collega's met wie zij nauw contact hebben gehad in quarantaine. Toch zegt de HEMA en de GGD dat de klanten geen gevaar hebben gelopen.

HEMA medewerkers besmet

Begin deze week werden de besmettingen bekend. Daarop is besloten dat de zeventien medewerkers die nauw contact hebben gehad gelijk in quarantaine moesten. Diezelfde dinsdagnacht is de winkel volledig schoongemaakt. Omdat de medewerkers best geschrokken zijn door dit nieuws, is afgesproken dat zij tot het weekend thuis mogen blijven indien zij daar behoefte aan hebben. Dat betekent niet dat de winkel gesloten is, want die draait voor een deel op personeel van andere vestigingen.

Klanten ook besmet?

Volgens de HEMA heeft de GGD geadviseerd om de klanten niet in te lichten. Dit in verband met het feit dat de voorzorgsmaatregelen in de winkel goed zijn, en mensen niet besmet kunnen raken als zij voldoende afstand hebben gehouden. Tevens is het ook niet erg als zij die anderhalve meter niet aangehouden hebben omdat de besmetting alleen mogelijk is als je langdurig in contact bent geweest binnen de anderhalve meter, aldus GGD woordvoerder Jeroen Polman.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.