hema tilburg corona

Meerdere medewerkers HEMA Tilburg besmet met coronavirus

0 Shares

In Tilburg is het raak: zeven personeelsleden van de HEMA in het centrum van Tilburg blijken besmet met het coronavirus. Ook zitten zeventien collega’s met wie zij nauw contact hebben gehad in quarantaine. Toch zegt de HEMA en de GGD dat de klanten geen gevaar hebben gelopen.

HEMA medewerkers besmet

Begin deze week werden de besmettingen bekend. Daarop is besloten dat de zeventien medewerkers die nauw contact hebben gehad gelijk in quarantaine moesten. Diezelfde dinsdagnacht is de winkel volledig schoongemaakt. Omdat de medewerkers best geschrokken zijn door dit nieuws, is afgesproken dat zij tot het weekend thuis mogen blijven indien zij daar behoefte aan hebben. Dat betekent niet dat de winkel gesloten is, want die draait voor een deel op personeel van andere vestigingen.

Klanten ook besmet?

Volgens de HEMA heeft de GGD geadviseerd om de klanten niet in te lichten. Dit in verband met het feit dat de voorzorgsmaatregelen in de winkel goed zijn, en mensen niet besmet kunnen raken als zij voldoende afstand hebben gehouden. Tevens is het ook niet erg als zij die anderhalve meter niet aangehouden hebben omdat de besmetting alleen mogelijk is als je langdurig in contact bent geweest binnen de anderhalve meter, aldus GGD woordvoerder Jeroen Polman.

Bekijk ook:
Coronarel in Brazilië: voetbalwedstrijd meteen beëindigd

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Trending
Opinie
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.