in

Meerdere medewerkers HEMA Tilburg besmet met coronavirus

Klanten liepen volgens de GGD geen gevaar

hema tilburg corona
robertvanthoenderdaal /123rf.com

In Tilburg is het raak: zeven personeelsleden van de HEMA in het centrum van Tilburg blijken besmet met het coronavirus. Ook zitten zeventien collega’s met wie zij nauw contact hebben gehad in quarantaine. Toch zegt de HEMA en de GGD dat de klanten geen gevaar hebben gelopen.

HEMA medewerkers besmet

Begin deze week werden de besmettingen bekend. Daarop is besloten dat de zeventien medewerkers die nauw contact hebben gehad gelijk in quarantaine moesten. Diezelfde dinsdagnacht is de winkel volledig schoongemaakt. Omdat de medewerkers best geschrokken zijn door dit nieuws, is afgesproken dat zij tot het weekend thuis mogen blijven indien zij daar behoefte aan hebben. Dat betekent niet dat de winkel gesloten is, want die draait voor een deel op personeel van andere vestigingen.

Klanten ook besmet?

Volgens de HEMA heeft de GGD geadviseerd om de klanten niet in te lichten. Dit in verband met het feit dat de voorzorgsmaatregelen in de winkel goed zijn, en mensen niet besmet kunnen raken als zij voldoende afstand hebben gehouden. Tevens is het ook niet erg als zij die anderhalve meter niet aangehouden hebben omdat de besmetting alleen mogelijk is als je langdurig in contact bent geweest binnen de anderhalve meter, aldus GGD woordvoerder Jeroen Polman.

Bekijk ook:
Egels op Nieuw-Zeeland binnenkort geëlimineerd

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Astrologie populair onder hoogopgeleide vrouwen in Nederland

10 prachtige Animal Crossing eilanden