in

NiceNice LOLLOL OMGOMG CoolCool AngryAngry sadsad

10 prachtige Animal Crossing eilanden

Ben jij een fan van Animal Crossing? Dan moet je dit gezien hebben!

Animal Crossing is een van de populairste games van 2020. Het Nintendo Switch spel werd in de eerste zes weken na release maar liefst 13 miljoen keer verkocht. Spelers verhuizen in het spel naar een verlaten eiland om daar een nieuw leven op te bouwen met een paar andere “animals”. Daar kunnen ze – als ze maar lang genoeg spelen – het eiland omtoveren tot hun eigen paradijs. Wij laten hier tien van onze favoriete Animal Crossing eilanden zien:

10. Japans eiland

Veel Animal Crossing gamers geven hun eiland een thema. Zo heeft deze speler de look van zijn eiland gebaseerd op Japan. De roze bomen, bamboe, de Japanse items die buiten staan en het interieur van de huizen geven allemaal de indruk alsof je op bezoek bent in het land van de Rijzende Zon.

9. Nog een Japans eiland

Een Japans thema voor een eiland is populair in Animal Crossing. Ook dit eiland heeft echte de stijl van Japan te pakken. Ziet het er niet prachtig uit?

8. Magisch & luxe eiland

Dit eiland kan zo figureren als locatie voor een sprookje. Het ziet eruit als een magische wereld. En zo’n wereld creëren kost tijd, want hier ging maar liefst 915 uur aan speeltijd inzitten. Dat is nou een echte ambitieuze Animal Crossing fan!

7. Pirateneiland

Deze gamer toverde haar eiland om tot pirateneiland! Dat kostte haar niet zoveel tijd als de vorige gamer, maar er ging nog steeds veel energie in zitten. Ze speelde er maar liefst 600 uur voor.

6. Pastelbloemen eiland

Deze eilandbewoner is helemaal fan van de pastelkleuren en bloemen.

5. Studio Ghibli eiland

Studio Ghibli fans zullen dit eiland helemaal het einde vinden. Deze gamer brengt als het ware een ode aan de Japanse animatiestudio. Tijd om My Neighbor Totoro weer eens te kijken!

4. Kampeereiland

Op een eiland zal je altijd een outdoorvibe hebben, maar deze gamer weet dat gevoel voor de volledige 100 procent over te brengen. Krijg je bij het zien van deze beelden geen zin om te kamperen?

3. Versace / Azië / Egypte eiland

Deze eilandbewoner kon duidelijk niet kiezen uit één enkel thema en koos er daarom maar liefst drie. Het eiland heeft een Versace-gedeelte, een gedeelte gebaseerd op Azië en een gedeelte met een Egyptisch tintje. Het Aziatische gedeelte zien we vaker in Animal Crossing, maar het Versace stuk en zeker het Egypte gedeelte is vrij uniek voor het spel.

2. Harry Potter eiland

Je kan je eiland natuurlijk ook baseren op de wereld van de bekendste tovenaar ter wereld. Dat bewijst deze gamer wel, met zijn eiland gebaseerd op het Harry Potter universum. Spelers komen aan op Platform Negen Driekwart en kunnen daarnaast op bezoek bij de Lekke Ketel, de Wegisweg, Azkaban, Hagrids huisje, het verboden bos en natuurlijk Zweinstein. Het kostte wel 900 uur de tijd om dit eiland te maken. Dat is meer dan een maand aan speeltijd! Maar dan heb je wel een prachtig resultaat.

1. Boseiland

Dit is het laatste prachtige Animal Crossing eiland van deze lijst. Deze eilandbewoner houdt duidelijk van de natuur en bomen en wist een geweldig bos-gevoel te creëren.

Expert

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

TrendwatcherAuteurVideo ingezondenQuiz ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      hema tilburg corona

      Meerdere medewerkers HEMA Tilburg besmet met coronavirus

      5 Psychologische trucs om snel nieuwe vrienden te maken