feyenoord speler besmet met corona
Saved Read later
Deel dit bericht

Feyenoord speler positief getest op coronavirus

Vrijdag hebben de staf en spelers van Feyenoord en ADO Den Haag een coronatest moeten afleggen. Hieruit is gebleken dat zowel een speler van Feyenoord en een speler van ADO Den Haag, allebei uit de A-selectie, besmet zijn met het coronavirus.

Feyenoord speler besmet met coronavirus

In eerste instantie werden de trainingen bij Feyenoord hervat zonder het testen van spelers, maar in aanloop naar de eerste oefenwedstrijd aankomende zondag zou er wel getest worden. Hierbij is dan ook die besmetting aan het licht gekomen. Het is niet bekend om welke speler het gaat, maar hij zal voorlopig geen onderdeel uitmaken van de wedstrijdselectie en ook niet meedoen aan groepstrainingen. De speler gaat nu in quarantaine.

ADO Den Haag speler besmet met coronavirus

Ook bij ADO Den Haag is er sprake van een besmetting. Zaterdag zouden zij tegen Almere City FC spelen, en dat gaat ook nog gewoon door. De preventieve testen voor corona bij spelers, stafleden en overige medewerkers is onderdeel van het KNVB-protocol. De clubs doe er dan ook alles aan om de richtlijnen na te leven en het voetbal zo veilig mogelijk te houden.

Bekijk ook:
5 zwemsporten die je verbaasd zullen laten staan

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.