in ,

Feyenoord speler positief getest op coronavirus

Ook bij ADO Den Haag is er een besmetting

feyenoord speler besmet met corona

Vrijdag hebben de staf en spelers van Feyenoord en ADO Den Haag een coronatest moeten afleggen. Hieruit is gebleken dat zowel een speler van Feyenoord en een speler van ADO Den Haag, allebei uit de A-selectie, besmet zijn met het coronavirus.

Feyenoord speler besmet met coronavirus

In eerste instantie werden de trainingen bij Feyenoord hervat zonder het testen van spelers, maar in aanloop naar de eerste oefenwedstrijd aankomende zondag zou er wel getest worden. Hierbij is dan ook die besmetting aan het licht gekomen. Het is niet bekend om welke speler het gaat, maar hij zal voorlopig geen onderdeel uitmaken van de wedstrijdselectie en ook niet meedoen aan groepstrainingen. De speler gaat nu in quarantaine.

ADO Den Haag speler besmet met coronavirus

Ook bij ADO Den Haag is er sprake van een besmetting. Zaterdag zouden zij tegen Almere City FC spelen, en dat gaat ook nog gewoon door. De preventieve testen voor corona bij spelers, stafleden en overige medewerkers is onderdeel van het KNVB-protocol. De clubs doe er dan ook alles aan om de richtlijnen na te leven en het voetbal zo veilig mogelijk te houden.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.