rusland corona vaccin
Saved Read later
Deel dit bericht

Rusland zegt corona vaccin ontwikkeld te hebben

Volgens Russische president Poetin heeft het Russische ministerie van Volksgezondheid een vaccin tegen corona goedgekeurd. Poetin zegt dat het middel effectief en veilig is. Tevens zou een van zijn dochters ook al gevaccineerd zijn zonder bijwerkingen.

Rusland corona vaccin

Volgens de Russische president heeft het vaccin alle belangrijke tests doorstaan, maar toch twijfelen wetenschappers hieraan. Het vaccin zou binnenkort op de markt komen. De wetenschappers zijn kritisch omdat het volgens hen maanden zou duren voordat een vaccin veilig genoemd kan worden. Een van de voorwaarde is dat het vaccin op duizenden mensen getest moet zijn. Rusland heeft zijn onderzoeksgegevens niet gedeeld met wetenschappers in andere landen waardoor er dus niet geoordeeld kan worden over de betrouwbaarheid van de informatie.

Eerste land met vaccin

Mocht de informatie vanuit Rusland inderdaad kloppen, dan zou dit het eerste land zijn met een werkend vaccin op de markt. Vorige week heeft Rusland al gezegd dat zij in oktober kunnen beginnen met het massaal inenten van de bevolking met hun eigen vaccin. President Poetin geeft medisch personeel, leraren en andere risicogroepen voorrang op het vaccin.

Bekijk ook:
Natuurlijke kracht: pak je vitamine D uit zonlicht dit voorjaar

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.