kylie jenner kritiek
buzzfuss/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Kylie Jenner onder vuur na plaatsen foto van dochter

Kylie Jenner (23) heeft de afgelopen dagen de wind van voren gekregen op social media nadat zij een filmpje had gedeeld van haar dochter Stormi (2). Haar dochter droeg voor haar eerste (thuis-)schooldag een rugtas van modehuis Hermès, die naar verluidt zo'n 10.000 euro waard is. Velen mensen waren het er niet mee eens dat zij hiermee kon opscheppen terwijl miljoenen mensen amper rondkomen vanwege de coronacrisis.

Kylie Jenner kritiek

Bethenny Frenkel, die zelf 2,3 miljoen volgers heeft op Instagram en 1,5 miljoen op Twitter, was er ook niet over te spreken. “Ik zeg nooit iets over zulke dingen, maar dit is de meest overduidelijke valse nederigheid die ik ooit heb gezien. Zelf heb ik ook Hermès-tassen, en ook een dochter en dure auto's. Maar om hiermee te pronken tijdens een pandemie en de grootste werkloosheidscrisis van ons leven? Dat is een keuze.

Er werd door anderen gesuggereerd dat Kylie de Hermès-tas moest verkopen en de opbrengst hiervan moest doneren aan dakloze kinderen. Het zou walgelijk zijn dat zij loopt te pronken met die dure auto's en de dure tas, terwijl sommige kinderen niet eens op afstand lessen kunnen volgen omdat zij geen wifi of huis hebben.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

Complimenten voor Kylie Jenner

Toch is het niet allemaal kritiek deze week. Kylie plaatste deze week twee bikinifoto's waarmee ze haar volgers opriep om zich te registreren als stemmer voor de presidentsverkiezingen. Het aantal bezoekers op de stemsite nam hierdoor enorm toe. In november zal er gekozen worden wie de komende jaren de functie van president van de Verenigde Staten mag vervullen.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.