in ,

Kylie Jenner onder vuur na plaatsen foto van dochter

Veel mensen vinden het plaatsen van de foto en het filmpje ongepast

kylie jenner kritiek
buzzfuss/123rf.com

Kylie Jenner (23) heeft de afgelopen dagen de wind van voren gekregen op social media nadat zij een filmpje had gedeeld van haar dochter Stormi (2). Haar dochter droeg voor haar eerste (thuis-)schooldag een rugtas van modehuis Hermès, die naar verluidt zo’n 10.000 euro waard is. Velen mensen waren het er niet mee eens dat zij hiermee kon opscheppen terwijl miljoenen mensen amper rondkomen vanwege de coronacrisis.

Kylie Jenner kritiek

Bethenny Frenkel, die zelf 2,3 miljoen volgers heeft op Instagram en 1,5 miljoen op Twitter, was er ook niet over te spreken. “Ik zeg nooit iets over zulke dingen, maar dit is de meest overduidelijke valse nederigheid die ik ooit heb gezien. Zelf heb ik ook Hermès-tassen, en ook een dochter en dure auto’s. Maar om hiermee te pronken tijdens een pandemie en de grootste werkloosheidscrisis van ons leven? Dat is een keuze.

View this post on Instagram

first day of schooooool 🖤📝

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Er werd door anderen gesuggereerd dat Kylie de Hermès-tas moest verkopen en de opbrengst hiervan moest doneren aan dakloze kinderen. Het zou walgelijk zijn dat zij loopt te pronken met die dure auto’s en de dure tas, terwijl sommige kinderen niet eens op afstand lessen kunnen volgen omdat zij geen wifi of huis hebben.

Complimenten voor Kylie Jenner

Toch is het niet allemaal kritiek deze week. Kylie plaatste deze week twee bikinifoto’s waarmee ze haar volgers opriep om zich te registreren als stemmer voor de presidentsverkiezingen. Het aantal bezoekers op de stemsite nam hierdoor enorm toe. In november zal er gekozen worden wie de komende jaren de functie van president van de Verenigde Staten mag vervullen.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.