in

Wat koop je voor iemand die ‘niets’ wil hebben?

Soms heb je gewoon van die lastige mensen die ‘niets’ willen voor hun verjaardag. Maar laten we nu even eerlijk zijn, als jouw vriend(in) jarig is ga je ze niet niks geven. Het moet gevierd worden met cadeaus! Daarom hebben wij een lijstje in elkaar gezet met cadeau’s die het altijd goed doen, ook als die persoon ‘niets’ wilt hebben!

Cadeaukaarten

Eigenlijk zijn cadeaukaarten de ideale keuze als je iemand niet goed kent of niet goed weet wat iemand wilt hebben. Je kunt bijvoorbeeld een bladcadeau halen waarmee zij hun favoriete blad kunnen kopen om te lezen, of een bioscoopbon. Laten we toegeven, iedereen houdt van een leuk filmpje op zijn tijd. Het leuke van een cadeaukaart is dat je zelf kunt beslissen hoeveel geld je hieraan wilt uitgeven. Heb je maar €20 te besteden? Geen probleem. Wil je deze persoon absoluut de tijd van zijn leven geven? Dan kun je er ook gerust €150 op storten. De keuze is helemaal aan jou.

Chocolade

Uiteraard is chocolade meestal ook een veilige keuze. Ga liever voor melkchocolade aangezien de meeste mensen dit wel lusten. Koop geen pure of witte chocolade tenzij je zeker weet dat die persoon dat lekker vindt. Nu is zo’n chocolade reep op zich best een beetje saai, dus zorg er wel voor dat het een leuke giftbox is of dat de verpakking gepersonaliseerd is. Anders kan het ook overkomen alsof je op het laatste moment nog even gauw wat gekocht hebt.

Gepersonaliseerd glas

Is de persoon waarvoor het cadeau bestemd is een echte bierliefhebber? Geef dan een gepersonaliseerd bierglas! Of heb je te maken met een koffie/thee liefhebber? Dan kun je een gepersonaliseerde mok kopen. Je kunt natuurlijk voor iets simpels gaan, zoals de naam op de mok, maar je kunt er ook een leuke tekst op schrijven als je de persoon wat beter kent. Hoe dan ook is dit een cadeau wat bij iedereen welkom is want je kunt nooit genoeg mokken hebben!

Een lekker drankje

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die wel een lekker drankje lust? Waarom koop je dan niet zijn of haar favoriete drankje in een cadeauverpakking? Een heerlijk wijntje in een verpakking speciaal voor de ontvanger, of een bierpakket met allerlei speciaal bier. Je kunt natuurlijk ook jouw eigen verpakking maken als je er echt een feest van wil maken. Voor veel verschillende soorten wijn is er ook een speciale bedrukte kist beschikbaar, soms zelfs inclusief wijnglas.

Bodywash & deodorant

Met bodywash & deodorant kun je eigenlijk niet de fout in gaan. Iedereen heeft bodywash & deodorant nodig, dus waarom zou je geen leuk geschenkset kopen? Zo kunnen zij er weer een tijdje tegenaan en heb jij een nuttig cadeau gekocht. Bijkomend voordeel is dat je zelf het geurtje kunt uitkiezen en je dus zeker weet dat je die persoon lekker vindt ruiken als hij of zij in de buurt is. Sommige geschenksets kun je ook helemaal personaliseren met eigen foto en tekst wat het nog extra leuk maakt.

Wenskaart

Als laatste optie hebben we gewoon een simpele wenskaart met wat briefgeld erin. Wanneer je echt geen flauw idee hebt wat je nu moet kopen is dit de beste optie. Koop of maak een leuke wenskaart, personaliseer deze en stop er wat briefgeld in zodat zij zelf kunnen beslissen wat zij met het geld willen kopen. Zo kun jij nooit de schuld krijgen van een slecht cadeau!

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Filmpjes: 8 dieren die mensen helpen

kylie jenner kritiek

Kylie Jenner onder vuur na plaatsen foto van dochter