hond loopt duizend kilometer

Hond na duizenden kilometers gevangen

0 Shares

De hond die vanuit Zwitserland naar Nederland was gelopen is na duizenden kilometers gevangen. Het dier is met behulp van brandweerlieden en de dierenambulance in Callantsoog, zo’n 16 kilometer van Den Helder, gevangen.

Hond gevangen

De oprichters van Honden Zoekgroep Gelderse Vallei hebben de vangst bevestigd aan het Noordhollands Dagblad. Hij is in Callantsoog gevangen met de hulp van brandweerlieden en medewerkers van de dierenambulance. Het dier lijkt in orde en is naar de opvang gebracht.

Hond loopt duizend kilometer

Het is nog steeds onduidelijk waar het dier precies vandaan komt. Ook is het niet bekend of er een baasje op zoek is naar de hond. Honden Zoekgroep Gelderse Vallei zal op een later moment bekijken of de hond gechipt is en of zij de eigenaar kunnen achterhalen. De hond krijgt nu eerst even de tijd om uit te rusten en herstellen. Het blijft bijzonder dat de hond na zo’n lange tocht toch nog gevonden is.

De hond is voor het eerst in Zwitserland gesignaleerd en later ook in Duitsland. Daarna werden er meldingen gedaan vanuit Noord-Holland. De vereniging is ervan overtuigd dat de jachthond zo’n 50 kilometer per dag zou kunnen afleggen.

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.