The Voice Senior geplaagd door coronabesmettingen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

The Voice Senior geplaagd door coronabesmettingen

De geplande opnames van de halve finales van The Voice Senior gaan voorlopig niet door. Meerdere crewleden werden onlangs positief getest op het corona-virus en dus worden de activiteiten van het RTL-programma voorlopig gestaakt.

Volgens de planning worden de halve finales van te voren opgenomen, om vervolgens het publiek tijdens de aflevering te laten stemmen. Nu meerdere crewleden positief getest zijn op het virus, moeten eerst alle andere mensen ook worden getest om zo de veiligheid van iedereen te garanderen. Pas dan kunnen de opnames verder.

Er is gelukkig ook goed nieuws voor de fans van The Voice Senior; de begindatum van het seizoen blijft onveranderd. Op 28 augustus gaat het derde seizoen van start. Dan zullen de coaches Ilse de Lange, Frans Bauer, Gerard Joling en Angela Groothuizen wederom op zoek gaan naar nieuw senior zangtalent.

The Voice Senior

The Voice Senior is een zangcompetitie die uitgezonden wordt op RTL 4. Het programma, dat een variant is van het zeer succesvolle The Voice of Holland, werd voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2018. Het eerste seizoen werd gewonnen door Jimi Bellmartin, die destijds gecoacht werd door Gordon en Gerard Joling. In het tweede seizoen ging Ruud Hermans er met de winst vandoor, Hermans werd toen bijgestaan door Ilse de Lange.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

">
target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">View this post on Instagram

">
target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">Ruud Hermans wint The Voice Senior 2019!!!! 🏆🏆🏆 #TVS #Winner #TheVoice

A post shared by

target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">The Voice Senior NL (@thevoiceseniornl) on Sep 20, 2019 at 2:05pm PDT

Anouk

The Voice Senior is niet het enige “Voice” programma dat te maken heeft met het corona-virus. Eerder werd ook al bekend dat ze zangeres Anouk niet bepaald staat te popelen om terug te keren als coach in The Voice of Holland. Anouk is namelijk een astmapatiënt en valt daarmee onder de risicogroep. Ze is daarom erg op haar hoede en wil absoluut geen corona krijgen. Anouk wil daarom alleen terugkeren als er voldoende extra maatregelen worden genomen om haar veiligheid in orde te stellen. RTL denkt dat dat geen probleem moet zijn en verwacht dat Anouk gewoon weer te zien zal zijn als coach in het elfde seizoen.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

">
target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">View this post on Instagram

">
target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">Nog één dag! ✌️ #thevoiceofholland #TVOH10

A post shared by

target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">The voice of Holland (@thevoiceofholland) on Nov 7, 2019 at 10:49am PST

Sinds 2010 is The Voice of Holland jaarlijks op RTL verschenen tijdens de laatste maanden van het jaar. Wanneer het elfde seizoen gaat verschijnen is nog niet bekend, maar dat zal waarschijnlijk ook weer zo rond oktober/november zijn. Als corona tenminste de planning niet te veel door de war brengt. Als Anouk dan weer terugkeert zal ze samen met de coaches Waylon en Ali B weer te zien zijn in de bekende rode stoelen. Daarnaast kan ze dan ook nieuwkomer Jan Smit begroetten, hij vervangt de rapper Lil Kleine. Iets waar Anouk waarschijnlijk niet wakker van ligt, want het is een publiek geheim dat die twee niet echt goed met elkaar konden opschieten.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

💬 Plaats een reactie
1.4k
Trending
New
Saved

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.