fred van leer overvallen

Fred van Leer overvallen in eigen woning

0 Shares

Stylist Fred van Leer heeft een nieuwe klap te verwerken. Vanochtend probeerde twee mannen Fred van Leer te overvallen in zijn eigen woning. De mannen deden zich voor als medewerkers van PostNL.

Fred van Leer overvallen

Het is de mannen niet gelukt om de woning binnen te komen. Tegenwoordig wordt deze methode steeds vaker gebruikt om mensen in hun eigen woning te overvallen. Toen Van Leer de deur opendeed werd hij bedreigd met een vuurwapen. Hij wist te voorkomen dat de overvallers naar binnen konden waardoor de overvallers onderaan zijn trap eindigden. Fred heeft er zelf ook lichte verwondingen aan overgehouden. Hij heeft een gekneusde rib maar hoeft niet naar het ziekenhuis. Op

target="_blank" rel="noopener noreferrer">Instagram vertelt Fred van Leer dat hij is overvallen, en waarschuwt hij dat hij een hoge trap heeft.

Overvallers

De overvallers gingen rennend in de richting van de C.P. Tielestraat er vandoor. Zij droegen allebei een PostNL outfit. Een overvaller is volgens de politie licht getint met kort zwart haar. De tweede overvaller had vermoedelijk een zwarte pruik op met een petje. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben in de omgeving een vuurwapen gevonden die veilig is gesteld.

Filmpje Fred van Leer

Begin november werd er een seksfilmpje van Fred van Leer verspreid. Sindsdien staat zijn leven helemaal op zijn kop. Slechts een paar dagen na de verspreiding van het filmpje werd de stylist opgenomen in het ziekenhuis. Na een korte tijd daar te hebben verbleven gaat het ondertussen weer wat beter met hem. Hij zegt hele fijne mensen om zich heen te hebben, en dat de steun van andere Nederlanders hem ook goed doen. Het is dan ook heel jammer dat dit incident moet plaatsvinden terwijl het net weer wat beter gaat met hem.

Niet de eerste keer

Helaas is het niet de eerste keer dat Fred van Leer overvallen werd. Eerder is hij ook al thuis beroofd na een seksdate volgens het tijdschrift Privé. Hij zou ook al een keer in elkaar geslagen zijn door verknipte personen volgens een ingewijde.

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

36
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.