fred van leer overvallen
Twee mannen probeerde Fred van Leer te overvallen in zijn eigen woning
Saved Read later
Deel dit bericht

Fred van Leer overvallen in eigen woning

Stylist Fred van Leer heeft een nieuwe klap te verwerken. Vanochtend probeerde twee mannen Fred van Leer te overvallen in zijn eigen woning. De mannen deden zich voor als medewerkers van PostNL.

Fred van Leer overvallen

Het is de mannen niet gelukt om de woning binnen te komen. Tegenwoordig wordt deze methode steeds vaker gebruikt om mensen in hun eigen woning te overvallen. Toen Van Leer de deur opendeed werd hij bedreigd met een vuurwapen. Hij wist te voorkomen dat de overvallers naar binnen konden waardoor de overvallers onderaan zijn trap eindigden. Fred heeft er zelf ook lichte verwondingen aan overgehouden. Hij heeft een gekneusde rib maar hoeft niet naar het ziekenhuis. Op

target="_blank" rel="noopener noreferrer">Instagram vertelt Fred van Leer dat hij is overvallen, en waarschuwt hij dat hij een hoge trap heeft.

Overvallers

De overvallers gingen rennend in de richting van de C.P. Tielestraat er vandoor. Zij droegen allebei een PostNL outfit. Een overvaller is volgens de politie licht getint met kort zwart haar. De tweede overvaller had vermoedelijk een zwarte pruik op met een petje. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben in de omgeving een vuurwapen gevonden die veilig is gesteld.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Filmpje Fred van Leer

Begin november werd er een seksfilmpje van Fred van Leer verspreid. Sindsdien staat zijn leven helemaal op zijn kop. Slechts een paar dagen na de verspreiding van het filmpje werd de stylist opgenomen in het ziekenhuis. Na een korte tijd daar te hebben verbleven gaat het ondertussen weer wat beter met hem. Hij zegt hele fijne mensen om zich heen te hebben, en dat de steun van andere Nederlanders hem ook goed doen. Het is dan ook heel jammer dat dit incident moet plaatsvinden terwijl het net weer wat beter gaat met hem.

Niet de eerste keer

Helaas is het niet de eerste keer dat Fred van Leer overvallen werd. Eerder is hij ook al thuis beroofd na een seksdate volgens het tijdschrift Privé. Hij zou ook al een keer in elkaar geslagen zijn door verknipte personen volgens een ingewijde.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.