in ,

Betaald worden om te slapen

In het Verenigd Koninkrijk is het mogelijk

betaald worden om te slapen

Hou jij ook ontzettend veel van slapen? En heb je elke ochtend weer ruzie met jouw bed omdat het jou niet wilt laten gaan? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Silentnight, een Brits bedrijf, is op zoek naar een ‘pyjama leger’ om matrassen, kussens en dekbedden te testen.

Betaald worden om te slapen

Er zullen vijf mensen uitgekozen worden om de producten te testen. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete pyjama aantrekken en lekker te slapen. Je krijgt er zelfs een Netflix abonnement van één jaar bij als bonus. Ze zijn alleen op zoek naar mensen die slapen als een serieuze zaak zien. Als jij niets liever doet dan ’s middags even lekker een dutje doen, en niet kan wachten tot je ’s avonds weer naar bed kunt, dan ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Het testen van de producten levert 300 Britse Pond op.

Bekijk ook:
Hoe gevaarlijk is de Bretonse variant van corona?

Waar zijn ze naar op zoek?

De gekozen mensen zullen een pakket ter waarde van 600 Britse Pond krijgen. Hierin zitten producten die aangepast zijn op jouw lengte, gewicht en vorm aangezien iedereen zijn eigen manier van slapen heeft. Om mee te doen aan het programma moet je een korte introductie over jouzelf schrijven en uitleggen waarom jij de perfecte persoon hiervoor bent in niet meer dan 250 woorden. Ze vinden het niet erg om te horen over alle keren dat je te laat bent geweest voor jouw werk, en jouw beste tips voor een goede nachtrust.

Maar…

Er zit wel een maar in het verhaal. Helaas is het zo dat alleen Britse inwoners mee kunnen doen aan dit experiment. Het bedrijf is gericht op de Engelse consumenten, en wilt dan ook alleen ervaringen horen van Britse inwoners. Heb je een tweede huis of familie in het Verenigd Koninkrijk? Dan kun je jezelf natuurlijk altijd inschrijven op dat adres! Je kunt je tot 1 december inschrijven voor dit project en zal binnen 28 dagen zijn prijzenpakket in ontvangst kunnen nemen.

Bekijk ook:
Geen toename van psychische klachten in 2020

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      fred van leer overvallen

      Fred van Leer overvallen in eigen woning

      Reistest: Welke droomvakantie kies jij?