betaald worden om te slapen
Saved Read later
Deel dit bericht

Betaald worden om te slapen

Hou jij ook ontzettend veel van slapen? En heb je elke ochtend weer ruzie met jouw bed omdat het jou niet wilt laten gaan? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Silentnight, een Brits bedrijf, is op zoek naar een ‘pyjama leger' om matrassen, kussens en dekbedden te testen.

Betaald worden om te slapen

Er zullen vijf mensen uitgekozen worden om de producten te testen. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete pyjama aantrekken en lekker te slapen. Je krijgt er zelfs een Netflix abonnement van één jaar bij als bonus. Ze zijn alleen op zoek naar mensen die slapen als een serieuze zaak zien. Als jij niets liever doet dan ‘s middags even lekker een dutje doen, en niet kan wachten tot je ‘s avonds weer naar bed kunt, dan ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Het testen van de producten levert 300 Britse Pond op.

Bekijk ook:
Creëer je eigen wellnesspa thuis met deze top gadgets

Waar zijn ze naar op zoek?

De gekozen mensen zullen een pakket ter waarde van 600 Britse Pond krijgen. Hierin zitten producten die aangepast zijn op jouw lengte, gewicht en vorm aangezien iedereen zijn eigen manier van slapen heeft. Om mee te doen aan het programma moet je een korte introductie over jouzelf schrijven en uitleggen waarom jij de perfecte persoon hiervoor bent in niet meer dan 250 woorden. Ze vinden het niet erg om te horen over alle keren dat je te laat bent geweest voor jouw werk, en jouw beste tips voor een goede nachtrust.

Maar…

Er zit wel een maar in het verhaal. Helaas is het zo dat alleen Britse inwoners mee kunnen doen aan dit experiment. Het bedrijf is gericht op de Engelse consumenten, en wilt dan ook alleen ervaringen horen van Britse inwoners. Heb je een tweede huis of familie in het Verenigd Koninkrijk? Dan kun je jezelf natuurlijk altijd inschrijven op dat adres! Je kunt je tot 1 december inschrijven voor dit project en zal binnen 28 dagen zijn prijzenpakket in ontvangst kunnen nemen.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

 

Bekijk ook:

Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.