Heftige beelden: Tankstation Leus voor de 7e keer dit jaar overvallen

0 Shares

Een medewerker van Tankstation Leus in Almelo is woensdagavond flink geschrokken. Een overvaller hoopte een flinke buit te maken bij het tankstation. De overvaller kwam het tankstation binnen met een groot vleesmes en begon hiermee in de balie te hakken. De buit was uiteindelijk een paar honderd euro.

Zeven keer overvallen

Eigenaar Rob Leus is het helemaal beu. Dit is al de zevende keer dit jaar dat zijn tankstation is overvallen. Hij was er zo klaar mee dat hij de beelden dan ook al op Facebook heeft geplaatst voordat de politie überhaupt was aangekomen. De overvaller droeg alleen een capuchon, en is duidelijk herkenbaar op de beelden. Of hij de beelden openbaar mag plaatsen boeit hem eigenlijk niet zo. Hij doet dit ter bescherming van zijn medewerkers, en hij moet zo snel mogelijk opgepakt worden vindt de eigenaar.

Opvallende kleding

De overvaller had een opvallende Adidas-trainingsbroek aan met rode strepen. Hij draagt aan één hand een handschoen zonder vingertoppen. Tevens is buiten ook een mes gevonden, waarschijnlijk het mes van de overvaller. Erg slim was de overvaller dus niet. Beelden van de overval kun je hieronder vinden.

https://www.facebook.com/rob.leus/posts/2625359784416333

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.