in

Heftige beelden: Tankstation Leus voor de 7e keer dit jaar overvallen

De overvaller begon op de balie in te hakken met een vleesmes

Een medewerker van Tankstation Leus in Almelo is woensdagavond flink geschrokken. Een overvaller hoopte een flinke buit te maken bij het tankstation. De overvaller kwam het tankstation binnen met een groot vleesmes en begon hiermee in de balie te hakken. De buit was uiteindelijk een paar honderd euro.

Zeven keer overvallen

Eigenaar Rob Leus is het helemaal beu. Dit is al de zevende keer dit jaar dat zijn tankstation is overvallen. Hij was er zo klaar mee dat hij de beelden dan ook al op Facebook heeft geplaatst voordat de politie überhaupt was aangekomen. De overvaller droeg alleen een capuchon, en is duidelijk herkenbaar op de beelden. Of hij de beelden openbaar mag plaatsen boeit hem eigenlijk niet zo. Hij doet dit ter bescherming van zijn medewerkers, en hij moet zo snel mogelijk opgepakt worden vindt de eigenaar.

Opvallende kleding

De overvaller had een opvallende Adidas-trainingsbroek aan met rode strepen. Hij draagt aan één hand een handschoen zonder vingertoppen. Tevens is buiten ook een mes gevonden, waarschijnlijk het mes van de overvaller. Erg slim was de overvaller dus niet. Beelden van de overval kun je hieronder vinden.

Weer een overval op ons tankstation aan de baniersweg woensdag 21:00 uDit is de domste overvaller van de laatste 7…

Geplaatst door Rob Leus op Woensdag 20 mei 2020

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tom Cruise wil film in de ruimte opnemen

waterpretpark

Waterpretpark kopen voor 350 euro? Kan gewoon!