Heftige beelden: Tankstation Leus voor de 7e keer dit jaar overvallen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Heftige beelden: Tankstation Leus voor de 7e keer dit jaar overvallen

Een medewerker van Tankstation Leus in Almelo is woensdagavond flink geschrokken. Een overvaller hoopte een flinke buit te maken bij het tankstation. De overvaller kwam het tankstation binnen met een groot vleesmes en begon hiermee in de balie te hakken. De buit was uiteindelijk een paar honderd euro.

Zeven keer overvallen

Eigenaar Rob Leus is het helemaal beu. Dit is al de zevende keer dit jaar dat zijn tankstation is overvallen. Hij was er zo klaar mee dat hij de beelden dan ook al op Facebook heeft geplaatst voordat de politie überhaupt was aangekomen. De overvaller droeg alleen een capuchon, en is duidelijk herkenbaar op de beelden. Of hij de beelden openbaar mag plaatsen boeit hem eigenlijk niet zo. Hij doet dit ter bescherming van zijn medewerkers, en hij moet zo snel mogelijk opgepakt worden vindt de eigenaar.

Opvallende kleding

De overvaller had een opvallende Adidas-trainingsbroek aan met rode strepen. Hij draagt aan één hand een handschoen zonder vingertoppen. Tevens is buiten ook een mes gevonden, waarschijnlijk het mes van de overvaller. Erg slim was de overvaller dus niet. Beelden van de overval kun je hieronder vinden.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

https://www.facebook.com/rob.leus/posts/2625359784416333

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

931

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.