in

Donald Trump: Zoon heeft maar twee seconden ‘China virus’ gehad dus scholen kunnen open

Het herstel van zijn zoon zou genoeg bewijs zijn

barron Trump corona
Mykhaylo Palinchak/123rf.com

Als het aan Donald Trump ligt gaan alle Amerikaanse kinderen weer naar school. Hij noemt hijrbij zijn zoon, Barron, als voorbeeld. De 14-jarige is positief getest op het coronavirus, maar is snel weel hersteld. Dit meld de president zelf tijdens een van zijn politieke bijeenkomsten in Des Moines, Iowa.

Barron Trump corona

Trump begint met vertellen dat Barron het ‘China Virus’ heeft gehad. Het zou volgens Trump 20 verschillende namen hebben, maar omdat Corona voor Trump Italië betekent, en het virus uit China kwam, noemt hij het ‘China virus’. Barron zou zo goed als twee seconden besmet zijn geweest voordat hij weer een negatieve test had. Dit is voor Trump bewijs genoeg dat kinderen het virus snel onder controle hebben. De kinderen moeten weer naar school van Trump, en wel zo snel mogelijk.

Trump over zijn eigen coronabesmetting

Op 1 oktober kreeg Trump te horen dat hij zelf ook het coronavirus had. Hij heeft drie nachten in een ziekenhuis gelegen uit voorzorg. Hier kreeg hij medicijnen toegediend. Afgelopen woensdag vertelde de president dat hij ook wel zonder die medicijnen beter had geworden. Hij zou ze niet nodig gehad hebben omdat hij zo sterk is. Donald Trump heeft ook al meerdere keren na zijn besmetting geroepen dat hij nu immuun is voor het virus. Medische experts hebben hier grote twijfels over omdat er geen wetenschappelijk bewijs is dat de president inderdaad immuun is. De president zegt zelf dat hij koorts had en zich niet zo goed voelde.

Bekijk ook:
Grappige anti-Corona oplossingen

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.