barron Trump corona
Mykhaylo Palinchak/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Donald Trump: Zoon heeft maar twee seconden ‘China virus’ gehad dus scholen kunnen open

Als het aan Donald Trump ligt gaan alle Amerikaanse kinderen weer naar school. Hij noemt hijrbij zijn zoon, Barron, als voorbeeld. De 14-jarige is positief getest op het coronavirus, maar is snel weel hersteld. Dit meld de president zelf tijdens een van zijn politieke bijeenkomsten in Des Moines, Iowa.

Barron Trump corona

Trump begint met vertellen dat Barron het ‘China Virus' heeft gehad. Het zou volgens Trump 20 verschillende namen hebben, maar omdat Corona voor Trump Italië betekent, en het virus uit China kwam, noemt hij het ‘China virus'. Barron zou zo goed als twee seconden besmet zijn geweest voordat hij weer een negatieve test had. Dit is voor Trump bewijs genoeg dat kinderen het virus snel onder controle hebben. De kinderen moeten weer naar school van Trump, en wel zo snel mogelijk.

Trump over zijn eigen coronabesmetting

Op 1 oktober kreeg Trump te horen dat hij zelf ook het coronavirus had. Hij heeft drie nachten in een ziekenhuis gelegen uit voorzorg. Hier kreeg hij medicijnen toegediend. Afgelopen woensdag vertelde de president dat hij ook wel zonder die medicijnen beter had geworden. Hij zou ze niet nodig gehad hebben omdat hij zo sterk is. Donald Trump heeft ook al meerdere keren na zijn besmetting geroepen dat hij nu immuun is voor het virus. Medische experts hebben hier grote twijfels over omdat er geen wetenschappelijk bewijs is dat de president inderdaad immuun is. De president zegt zelf dat hij koorts had en zich niet zo goed voelde.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.