Ethereum kan binnenkort omhoog schieten 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Ethereum kan binnenkort omhoog schieten

De laatste paar weken zit de markt van Ethereum een beetje vast tussen de 340 en 350 dollar. De afgelopen tijd gaat het een heen en weer tussen deze marge van 10 dollar. Het zou echter zo kunnen zijn dat dit binnenkort verandert en hier is waarom.

Wat is ethereum precies?

Veel mensen denken dat ethereum hetzelfde is als bitcoin. En hoewel er een aantal gelijkenissen zijn gaat deze vergelijking niet helemaal op. Ethereum is een platform wat gebruik maakt van de blockchain technologie. Ethereum is bedoelt als de basis voor een nieuw soort internet. Ethereum zou een meer veilige versie van het internet moeten worden. Op Ethereum wordt namelijk gebruik gemaakt van decentralized applications in plaats van centralized applications, waar het internet van nu gebruik van maakt. Het grote voordeel van deze zogeheten DAPP's is dat ze veel veiliger zijn, meer privacy bieden en censuur tegengaan. Een essentieel onderdeel van Ethereum is de Ether. Ether is het betaalmiddel op het platform Ethereum. Dit is de cryptomunt. Mensen kopen dus eigenlijk geen Ethereum, maar Ether.

Nieuwe trend

Vanaf begin september wordt er steeds minder Ethereum gestuurd naar exchanges vanuit Ethereum adressen. Op dit moment is dat zelfs gedaald met zo'n 53%. Deze trend is ook terug te zien bij Bitcoin. De voorraden bij exchanges zijn des enorm laag op dit moment, omdat veel mensen er andere dingen mee doen.

Wat betekent dit?

Deze trend zorgt ervoor dat op de exchanges veel minder verkoopdruk is dan normaal het geval is. Er staat veel minder Ethereum klaar om te verkopen of om te dumpen. Dit betekent dat er minder kans is op een snelle daling. Dit is dus positief. Dit terwijl het aantal adressen, waar Ethereum op staat (minimaal 0,01 Ether), juist flink aan het toenemen is. Op dit moment zijn er zelfs 10 miljoen plus adressen met Ethereum in het bezit. Er is dus veel interesse in Ether. En de verwachting is dat deze interesse alleen nog maar zal toenemen. Het is dus te hopen dat Ethereum binnenkort door de weerstand bij 350 dollar heen kan breken.

Gebruik een cryptobot

Als je zelf meer in de wereld van crypto gaat duiken en misschien ook de markt op wilt is het gebruik van een cryptobot zeker aan te raden. Als je een cryptobot gebruikt heb je namelijk altijd een streepje voor. Zo wordt een cryptobot niet moe en kan een bot ook geen keuzes maken op basis van emotie. Daarnaast is een cryptobot veel sneller en werkt secuurder dan je zelf kunt doen. Alle reden dus om gebruik te maken van een cryptobot. Open gratis account.

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.