donald trump nobelprijs voor de vrede
Mykhaylo Palinchak/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Donald Trump genomineerd voor Nobelprijs van de Vrede

Amerikaanse president Donald Trump is opnieuw genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Dit heeft hij te danken aan zijn aanpak in de vredesgesprekken tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten. 

Donald Trump Nobelprijs voor de Vrede

Vorig jaar werd Donald Trump ook al genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Toen werd hij genomineerd voor zijn inspanningen tijdens de vredesgesprekken met Noord-Korea. Dit jaar zou hij mogelijk genomineerd zijn door Christian Tybring-Gjedde, maar dat wordt nergens officieel bevestigd.

Veel kandidaten

Toch betekent dit niet dat de president van de Verenigde Staten een grote kans heeft om te winnen. De lijst met kandidaten telt op dit moment 318 kandidaten. Hierbij horen 211 individuen en 107 organisaties.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.