in

AngryAngry

Donald Trump genomineerd voor Nobelprijs van de Vrede

Hij neemt het op dit moment op tegen 317 andere kandidaten

donald trump nobelprijs voor de vrede
Mykhaylo Palinchak/123rf.com

Amerikaanse president Donald Trump is opnieuw genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Dit heeft hij te danken aan zijn aanpak in de vredesgesprekken tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten. 

Donald Trump Nobelprijs voor de Vrede

Vorig jaar werd Donald Trump ook al genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Toen werd hij genomineerd voor zijn inspanningen tijdens de vredesgesprekken met Noord-Korea. Dit jaar zou hij mogelijk genomineerd zijn door Christian Tybring-Gjedde, maar dat wordt nergens officieel bevestigd.

Veel kandidaten

Toch betekent dit niet dat de president van de Verenigde Staten een grote kans heeft om te winnen. De lijst met kandidaten telt op dit moment 318 kandidaten. Hierbij horen 211 individuen en 107 organisaties.

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    One Comment

    vluchtelingenkamp lesbos verwoest

    Vluchtelingenkamp lesbos verwoest – 13.000 vluchtelingen geëvacueerd

    Dit zijn de modetrends van dit najaar