mike pence ophangen

Demonstranten wilden Mike Pence ophangen

0 Shares

Een fotograaf die woensdag aanwezig was bij de demonstratie bij het Capitool zegt dat er plannen waren om vice-president Mike Pence op te hangen vanaf een boom of galg. Er zou zelfs al een zelfgemaakte galg aanwezig zijn met touw en al.

Demonstranten wilden Mike Pence ophangen

Een gedeelte van de menigte was op zoek naar vice-president Mike Pence terwijl zij door het gebouw heen gingen. Mike Pence was in het gebouw aanwezig met zijn familie. Ondertussen heeft president Donald Trump niets ondernomen om te vragen naar de veiligheid van zijn vice-president. Donald Trump en Mike Pence liggen elkaar deze week niet zo lekker. Volgens president Donald Trump zou Pence ervoor kunnen zorgen dat Joe Biden niet als winnaar benoemd werd, maar dat klopt niet.

Onduidelijk

Op het moment van de demonstratie waren de senaat, het huis van afgevaardigden en Mike Pence aanwezig in het gebouw. Verschillende foto’s tonen aan dat de demonstranten allerlei kantoren toe-eigenden, inclusief de stoel waar Mike Pence een paar momenten eerder had gezeten. Het is niet helemaal duidelijk wat de demonstranten precies van plan waren als zij de andere wetgevers gevonden hadden.

In veiligheid gebracht

Het ging er nogal hard aan toe tijdens de demonstratie. Omdat de veiligheid van de mensen in het gebouw in gevaar was werden zij door Capitool agenten naar een veilige plek gebracht. Hierna volgde een gewelddadige confrontatie tussen agenten en Trump aanhangers. Een persoon is om het leven gekomen door een schotwond, twee door een medisch ongeval en één persoon werd vertrapt door de menigte toen zij op de grond viel. Daarnaast is er ook een agent overleden door geweld van de Trump aanhangers.

Ruzie Mike Pence en Donald Trump

Donald Trump was er heilig van overtuigd dat Mike Pence ervoor kon zorgen dat Joe Biden niet als winnaar benoemd zou worden. Dit was echter niet het geval. Tijdens de demonstratie heeft Donald Trump geen actie ondernomen om de demonstranten te kalmeren en naar huis te sturen. Uiteindelijk heeft Mike Pence opgeroepen om er een einde aan te maken en heeft hij groen licht gegeven voor het zwaardere werk om de demonstranten uit het Capitool te krijgen.

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

39
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.