psv vrouwenteam corona
Saved Read later
Deel dit bericht

Complete selectie en staf vrouwenteam PSV in quarantaine

Een aantal positieve coronatesten binnen de groep van het vrouwelijke PSV team heeft ervoor gezorgd dat de complete selectie en staf in quarantaine gaan. PSV heeft dit zelf bekend gemaakt op hun eigen website.

Corona PSV vrouwenteam

Het is nog onduidelijk hoe lang de quarantaine precies gaat duren. Als we afgaan op wat premier Rutte eerder deze week heeft gezegd dan zou het tien dagen zijn. Aankomende zondag zou er een oefenduel zijn tegen sc Heerenveen, maar die is nu uiteraard afgelast. Regelmatig worden de spelers van PSV 1, het vrouwenteam en Jong PSV getest op corona. Puur preventief. Uit zo'n preventieve test is deze uitslag gekomen.

Coronabesmettingen eredivisie

Ook in de eredivisie zijn al meerdere besmettingen vastgesteld. Zo zijn er bijvoorbeeld positieve testen geweest bij Feyenoord en ADO Den Haag. Ook Willem II en Vitesse bleken besmettingen te hebben. Bij Ajax werden er bij spelers en stafleden antistoffen tegen corona gevonden wat erop wijst dat zij het virus al gehad hebben zonder klachten.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.