coronaprotest Den Haag
Saved Read later
Deel dit bericht

Demonstranten gearresteerd en agenten belaagd bij coronaprotest Den Haag

In Den Haag werd er donderdagmiddag flink gedemonstreerd tegen coronamaatregelen in Den Haag. Hierbij heeft de politie meerdere personen opgepakt en zijn er ook meerdere agenten belaagd.

Protest tegen spoedwet

Het is niet bekend met hoeveel man er precies gedemonstreerd wordt, maar aan de hand van beelden gokken we op zo'n 50 tot 100 personen. Op social media worden video's verspreid van confrontaties met de politie. Er wordt onder andere getoond hoe agenten weggedreven worden door een boze groep mensen op de Lange Poten, hoe flesjes water naar agenten worden gegooid en hoe er geslagen wordt met rugzakken. Het is nog niet bekend of er agenten zijn met daadwerkelijke verwondingen.

ME in actie

De Mobiele Eenheid (ME) is ingezet. Eerder werden ook al de ingangen naar het Binnenhof en de Tweede Kamer afgesloten. Het is niet de eerste keer dat er gedemonstreerd wordt tegen de coronamaatregelen in Den Haag. Eerder gebeurde dit al op de Koekamp en op het Malieveld.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.