kroeg tuin
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw bouwt kroeg in achtertuin omdat haar man teveel weg is

Een Britse vrouw heeft een kroeg voor haar man in de achtertuin gebouwd omdat ze vaak alleen thuis was. Haar man zat bijna dagelijks met zijn maten in de kroeg, en dat was ze helemaal zat. Ze besloot hierop om een kroeg in de achtertuin te bouwen, zodat haar man niet meer de deur uit hoefde voor zijn pint. Of de vrouw hulp heeft gehad weten we niet, maar het resultaat is werkelijk verbluffend.

Kroeg in de achtertuin

De vrouw in kwestie heet Jayne Tapper, en heeft ruim zesduizend euro uit een oude sok getrokken om deze kroeg te verwezenlijken. Ze heeft de pub ‘The Doghouse Inn’ genoemd, en heeft hem met de uiterste zorg gebouwd. Aan alle details is gedacht, elk detail wat in een Engels café te vinden is heeft de handige dame nagemaakt. de naam van de pub is een verwijzing naar de drie honden van het stel.

Bekijk ook:
Ontdek de top behangtrends van 2024 voor een stijlvol interieur

Er zijn ook opblaasbare kroegen te koop of te huur, maar dit ziet er een stuk authentieker uit. De kroeg heeft ook een televisie aan de muur, zodat haar man en zijn maten kunnen kijken naar hun favoriete sportwedstrijden. Deze vrouw verdient een applausje, want wij kennen niet veel dames die 6000 euro uitgeven aan een kroeg voor hun man.

kroeg tuin bier

The Doghouse Inn

The Doghouse Inn heeft zelfs een uitnodigend bordje buiten de deur hangen. Als we naar binnen kijken dan zien we een onvermijdelijke bar, en een houten tafel waar hij samen met zijn maten kan proosten op zo’n geweldige vrouw. Een bijkomend voordeel is het feit dat hij nu niet meer rollend over straat moet om zijn huis te bereiken, hij hoeft alleen het grasveldje in de achtertuin over, dus dat is te doen.

Er gaat een video viral op internet waarop de vrouw samen met haar man een rondleiding geeft in de kleine zelfgemaakte kroeg, en we moeten zeggen dat het er allemaal solide uitziet. Wie weet is dit een start voor een nieuw bedrijf voor het koppel. Tot die tijd kunnen haar man en zijn maten een kaartje leggen op de tafel van de pub, waarin het thema duidelijk de trots op Groot Brittanië is.

Bekijk ook:
Ontdek de Top Speeltoestellen en Huisjes voor Ultiem Buitenspeelplezier
Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.