in ,

Man wordt aangereden door bus, staat op en loopt een kroeg binnen

Hij mag zijn engeltjes een rondje godenpis geven

Als je een lekker biertje met je vrienden wilt pakken dan is er geen levende ziel op deze wereld die jou stopt om een lekkere goudgele rakker te pakken. Ook al wordt het jouw final destination, jij gaat aan die bar zitten, en daarmee basta! De man in deze video was vastbesloten om naar de kroeg te gaan, zelfs de dood kon hem niet stoppen, of was het gewoon dom geluk? Misschien had hij flink wat engeltjes van Bacchus op zijn schouder? Wie zal het zeggen, feit is dat deze bartoerist een goed verhaal tegen zijn maten te vertellen heeft als hij aan de bar zit.

Op deze bizarre beelden zien we een straatje in het idyllische stadje Reading, Engeland. Een stadsbus vliegt uit de bocht, schept de man, die op weg is naar de kroeg, en crasht tegen het naastgelegen pand. De man ontweek op het nippertje een lantaarnpaal, anders was het veel slechter met hem afgelopen. Na de crash staat de man op, kijk om zich heen alsof er niets gebeurt is, en loopt de kroeg binnen, waarna hij ongetwijfeld een biertje van het huis heeft gekregen. De kater komt waarschijnlijk later. Of de bus op tijd reed weten we niet, wel dat de buschauffeur iemand bijna het hoekje om reed.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat maakt een Julius-K9 tuig bijzonder?

Je kunt nu eindelijk het ultieme matras kopen